Martie 27, 2024
Blake Lively si-a cerut scuze pentru ca a glumit pe seama lui Kate Middleton: „Ma simt ingrozitor”
Blake Lively si-a cerut scuze pentru ca a facut o gluma pe seama imaginii editate de Kate Middleton, cu cateva zile inainte ca aceasta sa anunte ca are cancer.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrita in varsta de 36 de ani si-a lansat noua gama de bauturi alcoolice pe 13 martie si a facut cu aceasta ocazie aluzie la controversa cu privire la fotografia editata cu Printesa de Wales si cei trei copii ai acesteia.

„Sunt incantata sa distribui o fotografie pe care tocmai am facut-o azi, pentru a anunta noile 4 sortimente @bettybuzz & @bettybooze! Acum stiti de ce am fost disparuta in misiune”, a scris Blake in postarea de pe retelele de socializare, care a fost ulterior stearsa. Postarea includea o imagine cu Blake, editata in mod intentionat gresit, scrie andreearaicu.ro

 

Dupa ce Printesa de Wales si-a anuntat diagnosticul de cancer vineri, Lively a scris pe Instagram: „Sunt sigura ca nimanui nu-i pasa azi, dar trebuie sa recunosc asta. Am facut o postare prosteasca leagata de isteria despre ‘esecul in Photoshop’, iar acea postare ma face sa ma simt ingrozitor azi”.

„Imi pare rau. Trimit iubire si urari de bine tuturor, intotdeauna”, a spus actrita.

Fanii i-au spus lui Lively ca ar trebui „sa-i fie rusine” si au acuzat-o de ipocrizie, pentru ca ea a tinut secret numele si sexele copiilor sai, in timp ce o ironozeaza pe Kate pentru ca isi doreste intimitate.

Blake a fost numai una dintre numeroasele vedete care au facut glume pe seama faptului ca Printesa de Wales nu a mai aparut public din decembrie anul trecut.

Kim Kardashian a fost criticata de fani pentru ca a scris pe Instagram „am plecat sa o gasesc pe Kate”, cu doar cateva zile inainte ca Printesa de Wales sa anunte faptul ca se lupta cu cancerul. Kim, in varsta de 43 de ani, a distribuit o fotografie in care apare stand langa masina sa.

Kim Kardashian Stays Mum on Kate Middleton's Cancer Diagnosis After Joking  Online

Postarea a fost criticata aspru in sectiunea de comentarii, dupa ce Kate a dezvaluit ca sufera de cancer.

„Ar trebui sa stergi asta!”, a scris un user. „Kate Middleton are cancer, Kim. Face tratament pentru cancer”, a adaugat o alta persoana.

„As sterge asta si mi-as cere scuze. Kate are cancer”, a mai adaugat cineva.

In ciuda criticilor, Kim Kardashian nu a stres postarea de pe Instagram si nu si-a cerut scuze, potrivit Daily Mail.

Intr-un mesaj video emotionant, filmat miercuri, 20 martie, la Castelul Windsor, Catherine a declarat ca diagnosticul a fost un „soc urias” dupa „cateva luni incredibil de grele”.

Kate Middleton cancer: Anti-monarchy advocate brands news surrounding  Princess 'a soap opera'

„William si cu mine am facut tot ce ne sta in putinta pentru a procesa si gestiona acest lucru in mod privat, de dragul tinerei noastre familii”, a declarat ea. „Ne-a luat timp sa le explicam totul lui George, Charlotte si Louis intr-un mod potrivit pentru ei si sa-i asiguram ca voi fi bine”, a continuat Printesa. Ea a mai spus ca familia sa are acum nevoie de „un pic de timp, spatiu si intimitate”.

„Asa cum le-am spus si lor, sunt bine si devin mai puternica pe zi ce trece, concentrandu-ma pe lucrurile care ma vor ajuta sa ma vindec; in mintea mea, corpul meu si sufletul meu. Sa il am pe William langa mine este o mare sursa de confort si liniste. Asa cum sunt si dragostea, sustinerea si bunatatea care mi-au fost aratate de multi dintre voi. Inseamna foarte mult pentru amandoi”, a declarat Kate.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.48913621902466