Octombrie 10, 2023
Bărbați celebri care nu s-au căsătorit niciodată. Sunt doriți de femeile din întreaga lume
În ciuda faptului că au cunoscut faima și sunt unele dintre cele mai celebre vedete de la Hollywood, n-au avut noroc în dragoste. În timp ce unii unii actori și cântăreți se bucură de povești de iubire care durează de ani de zile, alții încearcă din greu să își găsească sufletul pereche. Iată ce bărbați celebri, doriți de femei din întreaga lume, nu s-au căsătorit niciodată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În timp ce multe celebrități de la Hollywood au fost căsătorite de nenumărate ori, alte vedete nu se grăbesc să îşi formeze o familie în sensul tradiţional. Unele dintre acestea nu s-au căsătorit niciodată, chiar dacă au avut relaţii de lungă durată.

Leonardo DiCaprio (48 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuți actori din întreaga lume, ba chiar a fost numit unul dintre „50 cei mai frumoși oameni din lume” de către revista People. Pe de altă parte, actorul a avut relaţii cu unele dintre cele mai frumoase femei din lume, dar se pare că nimeni nu îl va putea face să se căsătorească. Nici măcar Gisele Bündchen, una dintre cele mai bine cotate fotomodele la nivel internaţional, sau fotomodelul Bar Refaeli şi actriţa Blake Lively, nu au reuşit să-l facă pe Leonardo DiCaprio să facă acest pas, scrie click.ro

Leonardo DiCaprio a avut iubite celebre, dar nu s-a căsătorit niciodată  

Fanii faimosului cântăreț Enrique Iglesias (48 de ani) au fost puși în alertă în luna iulie a acestui an, când fratele acestuia, Julio Iglesias Jr., a sugerat că s-a căsătorit în secret cu Anna Kournikova, celebra jucătoare de tenis. Enrique Iglesias și Anna Kournikova sunt împreună din 2001 și deși nu au confirmat că s-ar fi căsătorit, rusoaica a adăugat numele Iglesias pe profilul ei de Instagram. „Suntem împreună de 17 ani, deci care este diferența? Cred în căsătorie, dar indiferent dacă suntem căsătoriți sau nu, nu ar face o diferență atât de mare”, declara în 2017 artistul, potrivit E!Online. Tototdată, cei doi au împreună gemenii Nicholas și Lucy, dar și pe mezina Mary.

Enrique Iglesias nu a fost niciodată căsătorit, chiar dacă este cu Anna Kournikova de ani de zile

Matthew Perry (54 de ani) nu a fost niciodată casătorit, însă este cunoscut pentru relațiile pe care le-a avut cu nume celebre de la Hollywood, printre care Julia Roberts, Yasmine Bleeth, Lizzy Caplan sau Molly Hurwitz, cu care a fost și logodit. Actorul declara la sfârșitul anului trecut, pentru People, că i-a fost frică de dragoste ani de zile, dar nu se mai simte așa: „Mă simt mai încrezător și nu mă mai tem de dragoste, așa că următoarea fată cu care ies ar trebui să aibă grijă”.

Matthew Perry este pregătit să facă pasul cel mare

Owen Wilson (54 de ani), cunoscut din filme precum „Bliss” sau „The Big Year”, în ciuda faptului că are o carieră înfloritoare, în plan amoros, nu a reuşit să îşi găsească fericirea. Nu a fost căsătorit niciodată, dar încă speră că va face pasul cel mare, iar model îi este chiar mama sa, care s-a căsătorit la vârsta de 80 de ani: „Mama mea s-a căsătorit recent, la vârsta de 80 de ani, cu un tip foarte drăguț. Cred că este o poveste foarte romantică și ideea că poți găsi dragostea la orice vârstă”, susținea actorul.

Owen Wilson încă speră că va face pasul cel mare 

Actorul Jamie Foxx, în vârstă de 55 de ani, nu și-a dorit să se căsătorească încă din adolescență. După o despărțire grea de Katie Holmes, potrivit lui, rolul de soț nu i se potrivește: „Multe căsătorii nu s-au încheiat bine pe măsură ce copiii au crescut. Din păcate, am văzut cum copiii au fost abandonați de familiile lor. Presiunea căsătoriei, nu cred că putem vorbi despre asta. Pur și simplu îmi continuu viața”, mărturisea vedeta.

Jamie Foxx consideră că rolul de soț nu i se potrivește 

Al Pacino (83 de ani), considerat cel mai mare actor din toate timpurile, are o listă lungă de foste iubite și aventuri din trecut. Nu s-a căsătorit, însă, niciodată. Și totuși, celebrul actor are 4 copii.

Al Pacino nu a fost niciodată căsătorit, dar are 4 copii



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.54955244064331