Noiembrie 27, 2023
Prințul William, desemnat cel mai sexy bărbat chel din lume. Pe cine a detronat
Prințul William a primit titlul de cel mai sexy bărbat chel din lume și l-a detronat pe actorul Vin Diesel. Mai multe aspecte au fost luate în considerare pentru a ajunge la desemnarea câștigătorului, iar Ducele de Walles s-a clasat pe primul loc.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prințul William a fost desemnat ca fiind cel mai sexy bărbat cu chelie din lume în 2023. L-a detronat pe actorul Vin Diesel, acesta clasându-se pe locul al doilea. Ce scor a obținut moștenitorul tronului britanic, scrie spynews.ro

Prințul William se bucură de un titlu primit pentru fizicul său. Moștenitorul tronului britanic a a obținut un scor de 9,88/10 și a fost desemnat cel mai sexy bărbat cu chelie în anul 2023. În urmă cu doi ani, în 2021 a primit același titlu din partea agenției SEO, Reboot.

Agenția a dezvăluit că fața prințului a obținut un scor de 72% în raportul de aur, factorul de strălucire al scalpului a primit 74%, iar vocea a sa a primit 9,91/10. Alți factori care au contat la atingerea scorului au fost înălțimea, încadrarea chipului său, dar și istoricul căutărilor pe internet.

printul william

Fiul Regelui Charles a cucerit multe femei datorită fizicului său. De-a lungul timpului a făcut și numeroase glume despre chelia lui și se simte foarte bine că o are.

Vin Diesel a fost detronat, iar acum în 2023, ocupă locul al doilea în topul celor mai sexy bărbați cu chelie.

Wimbledon 2023: Here's how Kate Middleton is balancing family life and ...

Ce salariu are Prințul William

Averea moștenitorului crește în fiecare an și este un motiv de bucurie pentru regalitate. Acesta își face îndatoririle regale și face numeroase vizite oficiale pentru consolidarea relațiilor. Prințul William primește un venit privat anual de 6 milioane de euro de lire sterline. Urmează să crească până la 7,5 milioane de lire sterline, datele fiind raportate de Ducatul de Cornwall în 2023.

Ducatul de Cornwall a înregistrat profituri de 24.048 de milioane de lire sterline, reprezentând în jur de 30.34 de milioane de dolari. În anul 2022 s-au strâns 29 de milioane de dolari, având o creștere de 1.2 milioane de dolari.

La famille royale britannique partage d’adorables clichés pour la fête ...



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.49837422370911