Decembrie 23, 2021
Aquarelle 90,7FM: Beyonce și Jay Z ar putea scrie istorie la Premiile Oscar 2022!
Votul pentru nominalizările la Oscar 2022 va avea loc între 27 ianuarie și 1 februarie, iar după această dată fanii celor doi vor putea să vadă dacă soții vor scrie sau nu istorie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Beyonce și soțul ei, rapperul american Jay Z, demonstrează încă o dată că formează unul dintre cele mai puternice cupluri, și „acasă”, dar și în industria muzicală. Ambii au ajuns pe lista finaliștilor a Premiilor Oscar din 2022, și ar putea fi nominalizați pentru categoria „Cea mai bună melodie originală”. Iată cum ar putea scrie cei doi istorie!

Beyonce si Jay Z sunt cu un pas mai aproape de fi nominalizați pe aceeași categorie, „Cea mai bună melodie originală” și, dacă vor primi nominalizarea, cuplul va scrie istorie.

Și asta pentru că va fi pentru prima oară în istoria Oscarurilor când doi soți se vor lupta pentru același titlu, informează click.ro. La ediția cu numărul 94 a premiilor Academiei au mai intrat pe lista finialiștilor și nume precum Billie Eilish și fratele ei Finneas, Ariana Grande, dar și câștigătoarea de anul trecut, H.E.R.

Melodiile cu care se „vor bate” soții Carter sunt „Be Alive” a lui Beyonce și „Guns Go Bang”, semnată de soțul ei, Jay Z.

Votul pentru nominalizări va avea loc între 27 ianuarie și 1 februarie, iar după aceasta dată fanii celor doi vor putea să vadă dacă soții vor scrie sau nu istorie. Nominalizările finale vor fi anunțate la data de 8 februarie.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66763520240784