Iunie 23, 2023
Apariția controversată a lui Demi Moore la Royal Ascot. De ce s-au supărat unii fani
Actrița a fost foarte șic la evenimentul cu ștaif, locul care adună o mulțime de membri ai familiei regale britanice. Însă atenția fanilor lui Demi Moore a fost în altă parte.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Demi Moore a știut întotdeauna să impresioneze, fie cu aparițiile sale, fie prin moda sa. Însă de ceva timp încoace altceva atrage constant atenția fanilor săi, scrie okmagazine.ro

Celebra actriță se remarcă întotdeauna, la toate aparițiile sale publice, cu faptul că nu vine singură. Și nu, nu are vreun iubit sau vreo prietenă, ci un patruped de care efectiv nu se desparte. Micuțul chihuahua este cel cu care împarte popularitatea și atenția mediei. Cățelul de buzunar poartă numele Pilaf și unde este Demi, se află și el. Proaspăta bunică nu l-a lăsat pe Pilaf acasă nici măcar la Royal Ascot, evenimentul cu ștaif organizat anual în Marea Britanie.

Demi Moore la Royal Ascot, 2023, Foto Instagram

Micul Pilaf este întotdeauna alături de ”mama lui” și a fost fotografiat la diverse evenimente și ieșiri publice, inclusiv la restaurant, la un meci de tenis anul trecut, în avion și chiar la Muzeul Luvru! Cu Pilaf a venit Demi Moore și la ecografia fiicei sale!l

Demi Moore la Royal Ascot, 2023, Foto Instagram

Așadar, dacă l-am văzut în atâtea spații închise, cum să lipsească la un eveniment organizat în aer liber? Nu, n-a lipsit. Pilaf a mers și el la Royal Ascot.

Demi Moore la Royal Ascot, 2023, Foto Instagram

Joi, vedeta a distribuit pe contul său de socializare un set de imagini cu ea și Pilaf la Royal Ascot.

Demi Moore a încercat să fie și ea cât mai șic și elegantă, întocmai ca femeile regale, însă a omis un detaliu important: Nu și-a prins părul. Actrița a venit cu pletele în vânt, dar cu pălărie! Așa cum cere protocolul și cum este și indicat, având în vedere că afară este foarte cald și soarele dogorește.

Demi Moore la Royal Ascot, 2023, Foto Instagram

Diva din ”Ghost” a îmbrăcat o rochie serioasă, foarte contradictorie stilului său personal. O rochie albastră, lungă, pantofi, geantă și pălărie albe, dar și un accesoriu prins de bust, în care să-l pună pe Pilaf. Ținuta a fost stricată însă de purtarea ceasului sport, care nu se potrivea de niciun fel în contextul respectiv.

Demi Moore la Royal Ascot, 2023, Foto Instagram

Ca de fiecare dată, există persoane care se declară nedumerite de faptul că merge cu câinele după ea. Și de data aceasta s-au întrebat dacă era într-adevăr necesar. În final, este decizia lui Demi Moore. Și dacă a intrat cu el la Luvru, este clar că vrea să îl ia peste tot.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.257247209549