Octombrie 12, 2023
Anunțul șocant în showbiz! De câți ani sunt despărțiți Will Smith și soția sa. Au ascuns totul până acum
Jada Pinkett Smith a dezvăluit că ea și soțul ei, Will Smith, nu mai sunt împreună de ani de zile! Potrivit acesteia, cei doi parteneri au „vieți complet separate” încă din 2016. Se pare că cei doi au ținut secret acest lucru deoarece încă nu erau pregătiți să se adreseze publicului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Se pare că mariajul dintre Jada Pinkett Smith și soțul ei, faimosul actor Will Smith, este chiar mai complicat decât s-a speculat până acum! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la CNN, soția actorului a confirmat că cei doi nu mai sunt împreună de câțiva ani de zile, iar încă din 2016, ei au „vieți complet diferite”. Cu toate acestea, se pare că nu au fost pregătiți de a „înfrunta” publicul, așa că au ținut acest lucru secret.

Legal vorbind, cei doi nu sunt încă divorțați, iar Jada Pinkett Smith a vorbit despre situația dintre ea și soțul ei, în cadrul unui interviu. „Încă încercăm să ne dăm seama cum stau lucrurile între noi, cum putem rămâne parteneri”, a spus Jada Pinkett Smith (52 de ani). „Cum spunem asta oamenilor? Încă nu am reușit să ne dăm seama”, a mai completat aceasta, conform sursei citate.

Everything Will Smith, Jada Pinkett Smith Have Said About Marriage

Will Smith și soția sa sunt despărțiți din 2016

Cei doi sunt căsătoriți încă din anul 1997 și au împreună 2 copii, pe Jaden și Willow Smith. Recent, mariajul dintre Jada Pinkett Smith și actorul în vârstă de 55 de ani a intrat adesea în atenția publicului. În anul 2020, cântărețul August Alsina a mărturisit că a avut o relație cu Jada Pinkett Smith, care a și recunoscut acest lucru.

"This is what a wife is": Jada Smith Dissolved All "Ideas, Expectations ...

Nu la mult timp după acest episod, a venit și faimosul moment în care Will Smith a urcat pe scena premiilor Oscar și l-a pălmuit pe prezentatorul Chris Rock, din cauza unei glume pe care acesta a făcut-o pe seama lui Jada Pinkett Smith. În timpul interviului, aceasta a mărturisit că, inițial, nu a putut să creadă că soțul ei a făcut un asemenea gest și a crezut că totul a fusese regizat. „De abia atunci când Will s-a întors la locul lui mi-am dat seama că totul a fost real.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0822713375092