Februarie 19, 2024
Andreea Marin locuiește într-o vilă luxoasă. Cum arată „oaza de liniște” a „Zânei Surprizelor”
Andreea Marin nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind printre singurele vedete apreciate la maximum pentru contribuția adusă în televiziune și societate. Cea supranumită „Zâna Surprizelor” a reușit să-și clădească un cămin care o reprezintă și în confortul căruia își găsește oaza de liniște și relaxare. Cum arată casa vedetei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Locuința Andreei Marin situată în Pipera, București, este o vilă luxoasă în care trăieșe alături de partenerul ei, Adrian Brîncoveanu, și Violeta, fiica din fosta căsnicie cu Ștefan Bănică Jr. 

Casa visurilor Andreei Marin. Cum arată locuința din Pipera

Vedeta de televiziune a stârnit interesul fanilor de a cunoaște o părticică măcar din locuința sa. O și mai mare curiozitate a fost legată de grădina în care „Zâna” își cultivă plantele, scrie click.ro

Casa Andreei Marin este compusă dintr-un etaj care curprinde dormitorul matrimonial, un dressing, o baie și camera Violetei.

Parterul vilei dispune de o cameră de oaspeți și o altă baie, alături de living și bucătărie. Designul a fost ales de Andreea și este unul alb, negru, cu tenta aurie oferită de luminile din casă. 

Mobilierul ales a fost unul calitativ, din lemn masiv și un șemineu din piatră naturală. În fața casei vedetei, se află grădina de care ea se simte extrem de atașată.

„A fost o zi pur și simplu pe sufletul meu. După primul prânz în noua grădină, redecorată, schimbată, plină de miresme, culori, ciripit de păsări vesele și zumzete, am privit ploaia de pe terasă cu o plăcere pe care nu am mai simțit-o vreodată, pentru că sunt o fată a soarelui, nu credeam până azi că poate să-mi placă și ploaia. Dar când te simți bine alături de cel drag, când e atâta verde în jur și e pace în tine, vezi parcă altfel totul”, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare, după ce și-a renovat casa, în 2021. 

 

Vedeta a mai punctat faptul că toată munca nu a fost depusă de una singură, ci împreună cu Adrian, iubitul ei:

„În doi, tot ce ne-am propus a mers mult mai bine și mai plăcut: am ajuns la partea finală unde punem tablouri, oglinzi, decorațiuni, uneori le facem împreună cu mâinile noastre, e mai plăcut și mai eficient decât să cumperi de-a gata. De pildă, decorațiunea cu flori de deasupra bucătăriei, am făcut-o după modelul celei din spațiul de gătit de acasă, dar iată că a doua oară a ieșit mai frumoasă. Avem experiență deja.

Tușa personală și amintirile ce rămân după ce ai făcut cu mâinile tale un lucru pe care-l privești apoi zilnic și te bucuri că e unic, al tău, nu-l găsești replicat întocmai nicăieri. Bucuria de a clădi ceva împreună, chiar și când batem cuie, măsurăm, imaginăm, potrivim, aranjăm. Simplitatea unei zile cu soare și cu ploaie. Viața e frumoasă, atunci când e pace în noi”, apare într-o postare de pe Instagramul vedetei.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61633729934692