Aprilie 27, 2022
Andreea Bălan, de urgență la spital. E transfigurată, după ce a căzut cu față de bordură
Andreea Bălan a ajuns marți, 26 aprilie, la spital și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Vedeta s-a ales cu o lovitură zdravănă din cauza neatenției și va rămâne cu o cicatrice pe viață.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andreea Bălan este cunoscută pentru coregrafiile spectaculoase pe care le realizează și pentru faptul că este o persoană foarte activă. Sute de ore de dans și de antrenament pentru concerte și emisiunea Dancing on Ice nu i-au venit de hac așa cum s-a întâmplat într-o clipă de neatenție!

image 

Solista s-a împiedicat, în timp ce se afla pe role, a călcat un pic strâmb și a căzut cu fața de bordură, lovindu-se în zona buzelor. Vedeta a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru a opri sângerarea abundentă și a-i fi cusută buza! 

Din fericire, medicii i-au venit rapid în ajutor, iar Andreea se simte bine la ora actuală. Artista pune mare preț pe legătura pe care o are cu fanii, așadar a ținut să le povestească incidentul căruia i-a fost protagonistă. Totul s-a petrecut în timp ce se afla la o scurtă plimbare cu rolele, alături de cele două fiice ale sale. 

„Ieri a fost o zi memorabilă care va rămâne întipărită un pic pe față mea (la propriu). La trei minute după ce am făcut această poză veselă am pupat bordura la propriu. Că de, am crezut că pe role e la fel ca pe gheață, dar am aflat că e mai greu și căzăturile sunt mai dureroase. Rămâi lipit de asfalt, nu aluneci. Am avut nevoie de cusături în urgenă, iar doctorul Zamfirescu mi-a cusut buza de sus. 

Oftica mare e, că am căzut așa simplu în față casei după 3 luni în care am făcut acrobații și nebunii pe gheață.

În concluzie, câteodată nu sunt chiar wonderwoman, mai și cad (la propriu și la figurat), dar mă ridic și merg la doctor, sau îmi sun grupul de suport (psihic) și îmi revin instant, îmi iau pelerina și zbor iar. Noroc că am filmări la Te cunosc de undeva săptămâna viitoare și până atunci îmi trece. Stay safe & take care when skateing. Love you all", a fost mesajul pe care l-a scris Andreea Bălan în dreptul unei imagini în care apare alături de fiicele sale, cu puțin timp înainte de accidentare. 

Andreea Bălan se antrenează din greu și nu se teme de căzături

Nu este pentru prima dată când Andreea Bălan distribuie admiratorilor imagini în care sunt vizibile urmările accidentărilor. Andreea muncește din greu în sala de antrenament și în cea de dans pentru a pune la punct coregrafiile pe care le execută în timpul concertelor. Evident, căzăturile sunt la ordinea zilei, iar vânătăile sunt ceva cu care Andreea s-a obișnuit. 

Sursa: click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89892792701721