Aprilie 13, 2022
Alex Rodriguez, luat peste picior, după ce Jennifer Lopez s-a logodit cu Ben Affleck. Reacția lui
Alex Rodriguez, fostul logodnic al lui Jennifer Lopez, a fost protagonistul unui moment delicat în timpul unei emisiuni TV, însă acesta a avut o reacție inedită, ce a devenit virală.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nu este niciun secret că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-a logodit din nou, la aproape 20 de când au mai încercat o dată.  Fostul partener al artistei, Alex Rodriguez, a fost, însă, prezent într-o emisiune TV, iar prezentatorul l-a tachinat un pic cu privire la acest subiect ”fierbinte”, însă reacția jucătorului de baseball a fost uriașă.

”Este un moment grozav în sport.”, a spus prezentatorul Michael Kay în cadrul emisiunii de la ESPN 2, continuând: ”Aveți un nou campion la Masters, playoff-urile NBA sunt pe cale să înceapă, baseballul este în plină desfășurare, oamenii se logodesc. Adică, este o perioadă fericită în lume.”

Fostul jucător de baseball, în vârstă de 46 de ani, a izbucnit în hohote de râs și a declarat: ”Fericirea și pacea în lume sunt lucruri pe care le căutăm cu toții.”, a spus el, după care a tăcut câteva secunde, iar prezentatorul a schimbat subiectul, potrivit USMagazine. 

Jennifer Lopez and Alex Rodriguez's Relationship Timeline from First Date  to Engagement

Declarația acestuia vine la câteva zile de când Jennifer Lopez a confirmat că s-a logodit cu Ben Affleck. Jennifer Lopez însăşi a anunţat logodna într-un scurt videoclip. În cadrul acestuia, vedeta priveşte cu dragoste, luptându-se cu lacrimile de bucurie, un inel impresionant cu diamante verzi şi spune: „Eşti perfect”. Zvonurile despre logodnă apăruseră deja după ce Lopez a fost văzută la plimbare cu un inel uriaş pe deget.

Ben şi Jennifer Lopez s-au întâlnit pentru prima dată în 2002, dar s-au despărţit doi ani mai târziu, după o poveste de dragoste care creat portretul „Bennifer” pentru a-i descrie împreună. Jen a continuat să se întâlnească şi, în cele din urmă, să se căsătorească cu cântăreţul Marc Anthony, cu care a primit gemenii Emme şi Maximilian – acum în vârstă de 14 ani.

Jennifer Lopez şi Marc, în vârstă de 53 de ani, s-au despărţit în 2014 – iar din 2017, JLo a continuat să aibă o poveste de dragoste foarte mediatizată cu Alex Rodriguez, 46 de ani, un simbol al baseballului.

Sursa: peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73841214179993