Noiembrie 01, 2023
Albă ca Zăpada, fără cei șapte pitici, noul film Disney. De ce a fost luată decizia de a schimba filmul
Disney a decis să schimbe proiectul "Albă ca Zăpada și cei șapte pitici", asta din dorința reprezentanților de nu jigni persoanele care suferă de nanism. Iată cum va arăta noul film!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ultima decizie luată de gigantul Disney a stârnit curiozitatea celor mai multe persoane care știau filmul "Albă ca Zăpada și cei șapte pitici" cu pitici. Ei bine, noul desen nu va mai avea niciun pitic, ci creaturi magice, iar asta vine din dorința Disney de nu jigni persoanele care suferă de nanism, scrie spynews.ro

Așadar, cei șapte pitici din basmul Fraților Grimm ar urma să se numească în noul film Albă ca Zăpada „creaturi magice”. Acesta este noul anunț făcut de Disney, în urmă cu puțin timp.

Și asta nu este tot. Mai mult decât atât, potrivit unui reprezentant al companiei Disney, această decizie de a scoate piticii din filmul pentru copii a fost luată pentru evitarea stereotipurilor din povestea clasică, dar și după consultarea comunității persoanelor care suferă de nanism.

Noul film Disney schimbă celebra poveste pentru a nu jigni persoanele care suferă de nanism

Cu toate acestea, noua variantă a producției "Albă ca Zăpada" ar urma să fie una în ton cu vremurile contemporane.

Chiar actrița principală a filmului Disney a precizat, recent, că noua Albă ca Zăpada va fi complet diferită față de personajul clasic, mult mai feminină, dar și mult mai puternică.

Mai exact, potrivit unei imagini, surprinse dintr-o o scenă a filmului a fost dată publicității de Studiourile Disney. Ei bine, în această apare o Albă că Zăpada, înconjurată de cele șapte personaje care înlocuiesc cei șapte pitici.

Însă, rămâne de văzut cum va arăta varianta finală a filmului inspirat de animația care a încântat foarte multe generații.

Nu în ultimul rând, potrivit reprezentanților Disney, lansarea a fost anunțată pentru luna martie a anului 2024. Filmul a fost amânat, cel mai probabil, din cauza gravelor din industria filmului american, așa cum s-a întâmplat și cu alte producții aflate în lucru.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69391560554504