Martie 05, 2018
Află cine a avut cel mai emoționant discurs de la Premiile Oscar 2018
Cea de-a 90-a ediție a premiilor Oscar a avut loc în noaptea de pe 4 spre 5 martie. Premiile au fost deja acordate. Pentru cel mai bun rol feminin, trofeul l-a obținut Frances Mcdormand, pentru filmul "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri", regizat de Martin McDonagh.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Era de așteptat că premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol principal va fi desemnat actriței Frances Mcdormand, pentru filmul "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri". Rolul pe care l-a interpretat actrița a fost unul complicat și dramatic, iar Frances s-a descurcat de minune cu provocarea. Cine altcineva l-ar fi putut interpreta atât de bine, cine l-ar putea trăi așa cum a făcut-o ea? Dacă nu ai urmărit încă filmul, te îndemânăm să o faci, căci el este cu adevărat, un film care merită să-l vezi.

 Când a fost anunțată că a câștigat trofeul, Frances a înaintat pe scenă, și a prezentat un discurs emoționant. 

"Ştiu că sunteţi mândri de mine, iar acest lucru îmi umple sufletul cu bucurie, dar acum vreau să pun un lucru în perpectivă. Dacă îmi faceţi onoarea aş vrea ca toate femeile nominalizate la categorii să se ridice în picioare, actorii, regizorii, designerii, compozitorii, Meryl dacă tu te ridici, toţi îţi vor urma exemplul, căci fiecare dintre noi are o poveste de spus şi proiecte care au nevoie de sprijin" - a spus actrița. 

 

Toți au fost extrem de emoționați, s-au ridicat în picioare, au aplaudat, și au plâns. 

Amintim că, acesta nu este primul Oscar pe care l-a obținut actrița Frances Mcdormand. Ea a mai obținut în anul 1996 Oscar pentru filmul "Fargo", regizat de  Joel și Ethan Coen. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58489513397217