Ianuarie 15, 2024
Adevărul din spatele mariajului lui George și Amal Clooney. Ce spune un expert despre relația lor
Cum funcționează legătura lor, având în vedere că între ei este o diferență de 17 ani. Amal este singura femeie care a reușit să-l facă pe renumitul playboy să-și ia adio de la burlăcie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Carismaticul George Clooney, în vârstă de 62 de ani, pare din cale afară de fericit alături de frumoasa lui soție Amal, în vârstă de 45 de ani. Împreună alcătuiesc unul dintre cele mai frumoase cupluri de celebrități. Cei doi s-au căsătorit în 2014, la Veneția. Italia este țara lor de suflet, chiar și copiii lor se simt acolo ca acasă. George Clooney a recunoscut într-un interviu că gemenii lor vorbesc italiana fluent, pe când ei, nu, scrie okmagazine.ro

Se iubesc de aproape 11 ani, iar mariajul lor pare unul de poveste. Chiar așa și este? Sau este George un foarte bun actor?

George și Amal Clooney la Veneția, Profimedia (3) jpg

Este George un actor excepțional, însă actoria nu are de-a face cu iubirea pentru Amal, căci frumoasa avocată, subțire ca o liană, i-a furat inima cu adevărat.

Înainte s-o cunoască, nimeni nu se mai gândea că sexosul star se va mai așeza vreodată ”la casa lui”. Astăzi, sunt un ”power couple”, aproape de nedespărțit.

Așadar, au devenit și o inspirație pentru cei care și-ar dori o relație ca a lor.

Parapsihologul vedetelor și expertul în limbajul corporal Inbaal Honigman oferă informații despre relația lor.

George Clooney si Amal

”I-am urmărit când apar împreună în public și pot să vă spun că limbajul lor corporal este constant încă de la începutul relației”, dezvăluie Inbaal Honigman pentru publicația Hello!.

”Felul în care stau unul lângă altul denotă poziția de egalitate în cuplu, dar și faptul că sunt foarte buni prieteni. Niciunul nu dorește ”să-i ia fața celuilalt”. Apropierea este vădită, se sprijină reciproc, se respectă reciproc, iar atingerile dese în public dezvăluie cât sunt de apropiați. Au nevoie să se simtă aproape, au nevoie de contact fizic, ceea ce denotă o legătură puternică la nivel de suflet.”

George Clooney si Amal

Parapsihologul vedetelor și expertul în limbajul corporal a mai adăugat: ”În acest mariaj, vă spun sigur că nu există ierarhie. Sunt egali și independenți”.

Așadar, cum se vede așa și este: doi oameni care se iubesc, în cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Pare chiar o conexiune de suflete pereche, căci energia pe care o transmit este extrem de frumoasă și puternică.

George Clooney si Amal



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89365005493164