Noiembrie 09, 2022
”A luat-o razna complet, nu e Madonna pe care o știm!” Fanii, din ce în ce mai îngrijorați
Pe buzele admiratorilor Madonnei se află aceeași întrebare: Ce se întâmplă cu artista, în ultimul timp?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O lume întreagă știe că e extravagantă, dar parcă undeva s-a pierdut, pe parcurs. Postările sale din online sunt din ce în ce mai dizgrațioase. Artista s-a filmat recent într-un mod tulburător, parcă ar fi ruptă dintr-un film de groază.

E un amalgam de emoții. Inclusiv look-ul și l-a schimbat și pare că nu-și mai găsește identitatea. Și-a decolorat sprâncenele încât ai zice că nu le mai are, iar despre outfit nu mai e nimic de zic, probabil că toată lumea s-a obișnuit să o vadă aproape goală sau îmbrăcată ca o dominatoare din filmele pentru adulți.

Madonna

Madonna

Madonna

Madonna

Dansurile sunt din ce în ce mai smucite, iar fanii încep să se întrebe: Ce se întâmplă totuși cu preferata lor.

Artista ajunsă la 64 de ani pare mai dezorientată ca niciodată. ”E posedată”, a scris cineva.

O altă persoană a notat: ”A luat-o razna complet, nu e Madonna pe care o știm!”. Emoji-urile triste au curs de la fanii îngrijorați: ”Cineva ar trebui să o ajute.” ”Simt că tot ce am știut până acum a fost doar o mare minciună. Este devastator.”, a scris un alt utilizator.

Și mesajele nu s-au oprit: ”Clipește de două ori dacă ai nevoie de ajutor.” ”Începi să mă sperii. De ce faci asta?” ”Madonna nu mai există. Habar nu am cine este această persoană.”

În schimb, alții militează pentru libertatea de exprimare: ”Lăsați femeia să posteze ce dorește.”

Madonna

Recent, Madonna s-a pozat topless și și-a cenzurat doar mameloanele, cu două emoji-uri interesante: semnul dolarului și o acadea. În septembrie, s-a afișat cu noul iubit tânăr, alături de care s-a pozat în ipostaze tandre. Nu se știe de unde afinitatea Madonnei pentru băieți tineri, dar cert este că de câțiva ani s-a axat exclusiv pe relațiile cu aceștia.

Dincolo de ceea ce este evident pentru toți, Madonna îmbătrânește urât. Să sperăm că nu va ajunge să frizeze ridicolul tot timpul și să năruiască toată imaginea construită pe parcursul a zeci de ani de muncă și implicare în muzică.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 8.2027990818024