Martie 13, 2024
A fost deschis testamentul lui Matthew Perry! Cine îi va moșteni averea de peste 120 milioane de dolari
A fost deschis testamentul lui Matthew Perry, actorul din "Friends" care a murit la numai 54 de ani, după ce și-a administrat acasă doze uriașe de anestezic folosit și ca remediu pentru depresie și anxietate. Iată cine îi va moșteni averea de peste 120 milioane de dolari

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Matthew Perry, cunoscutul actor din serialul "Friends" a murit, în cursul zilei de sâmbătă, 28 octombrie 2023, la vârsta de 54 de ani. Mai mult, se știe că el a fost găsit inconştient de asistentul său în jacuzzi-ul din casa lui din Los Angeles.

Autoritățile au avut parte de o surpriză uriașă la deschiderea testamentului fostului actor din "Friends", Matthew Perry, care a fost găsit fără suflare, la vârsta de doar 54 de ani, după ce și-a administrat acasă doze uriașe de anestezic folosit și că remediu pentru depresie și anxietate.

Știm că, de-a lungul timpului, regretatul star de la Hollywood a vorbit deschis despre dependența să de droguri, alcool și analgezice. De asemenea, se știe că acesta deținea o avere estimată la 120 de milioane de dolari.

Pe lângă această avere, el avea un milion de dolari pe care i-a lăsat prin testament unui fond pe care l-a înființat.

Cine este persoana căreia i-a lăsat moștenire averea de peste 120 milioane de dolari

Potrivit testamentului încheiat de Matthew Perry încă din toamna lui 2009, se arată că jumătate din bani ar urma să ajungă la părinţii săi și o soră vitregă, în timp ce cealaltă jumătate vor ajunge la fosta sa iubită, Rachell Dunn. Amintim că cei doi s-au despărțit în anul 2005.

Imagine cu Matthew Perry

Și asta nu este tot. În testament se arată că regretatul actor din "Friends" a precizat că în cazul în care avea să devină tată, nu va dori să lase nimic urmașilor lui.

"Înecul contribuie ca urmare a probabilităţii scufundării în piscină după ce şi-a pierdut conştienţa; boala arterială coronariană contribuie din cauza exacerbării efectelor miocardice induse de ketamină asupra inimii.", a spus Raffi Djabourian, medic legist.

Mai mult decât atât, în urma trecerii sale în neființă a fost înfiinţată în numele său o fundaţie care are în vedere ajutorul pentru cei care se luptă cu dependenţa de substanţe psihoactive.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0248923301697