August 30, 2024
Lansare spectaculoasă: Irina Rimes redefinește Legenda Brumărelului. Vezi noul videoclip

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Irina Rimes a încheiat vara cu o nouă piesă intitulată „Brumărelul”, inspirată de mitul folcloric, despre personajul care aduce anotimpurile reci. Artista invită publicul să descopere acest personaj în cel mai recent videoclip lansat.

În tradiția populară, Brumărelul este un tânăr cu chip palid, acoperit de brumă, ce aduce răcoarea toamnei și iernii. În videoclip, Irina Rimes redă cu măiestrie acest personaj, oferindu-i o interpretare muzicală și vizuală care captivează publicul.

Piesa „Brumărelul” este inclusă în EP-ul „Origini”, un material ce explorează teme precum dorul, iubirea și misterul. Fiecare piesă din EP combină elemente folclorice autentice cu un sound modern, rezultând o experiență auditivă care leagă trecutul de prezent.

Pe plan internațional, Irina Rimes continuă să cucerească publicul cu „Dudadu”, piesă inclusă pe același EP. Melodia a fost remixată de artiști precum Steve Aoki și Tiesto, răsunând de trei ori la Tomorrowland. Recent, Irina a urcat pe scena festivalului UNTOLD alături de Steve Aoki, interpretând live remixul piesei „Dudadu”.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8163321018219