August 16, 2018
American Medical Center prezintă: Medicina funcțională personalizată acum și în Moldova
American Medical Center – primul centru de medicină din Moldova, care oferă pacienților o abordare modernă și eficientă în tratamentul și prevenirea bolilor - medicina funcțională personalizată. Această metodă în decursul multor ani este utilizată cu succes în medicina mondială.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Medicina funcțională personalizată este o combinație de metode de prevenire, diagnosticare și tratament bazată pe caracteristicile individuale ale pacientului.

Studierea aprofundată a stării de sănătate a corpului uman, accentul pus pe prevenirea bolilor, selectarea unei metode individuale de tratament și preparate medicale, de asemenea, adaptarea lor la un anumit pacient, fac ca medicina funcțională personalizată să fie cea mai eficientă și mai modernă.
Dacă sarcina medicinei tradiționale este de a elimina simptomele bolii prin selectarea medicamentelor sau a procedurilor, atunci medicina funcțională personalizată vizează găsirea surselor primare care provoacă boala.

Pentru a fi posibil acest lucru, se analizează predispoziția genetică asupra bolilor, stilul de viață al pacientului, starea sa psihologică, bolile cronice sau autoimune etc.

Fiecărui pacient i se oferă o examinare individuală pentru a identifica cauza exactă a declanșării bolii, factorii care au contribuit la apariția acesteia, precum și situațiile care agravează starea de sănătate.
Scopul principal al specialiștilor American Medical Center este de a păstra sănătatea pacientului, și de a face tot posibilul pentru a preveni apariția bolilor.

AMC oferă posibilitatea fiecărui pacient să se înscrie la consultația următorilor specialiști: cardiologi, endocrinologi, neurologi, ginecologi, urologi, proctologi, dermatologi, ș.a.
Înafară de consultații și înscrieri la medicul specialist, centrul de medicină vă propune următoarele proceduri: teste de laborator, ultrasonografie, hidrocolonoterapie, fizioterapie, terapie cu ozon, proceduri pentru îngrijirea corpului și a feței, proceduri anti-age. Laserul medical este una dintre cele mai moderne metode, care este, de asemenea, utilizat în American Medical Center.

 



Adresa:

Chișinău, str. Аl. Pușkin, 47/1, casa 3.

Tel: 022 22 33 11, 067 22 33 11.


American Medical Center

Best doctors for modern medicine

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70563268661499