Decembrie 05, 2017
Târgul de Crăciun, act de caritate. Grăbește-te să faci un bine!
Decembrie este luna magiei, iar cel mai mult, din câte știm noi, în magie cred copiii. Ei așteaptă Crăciunul cu nerăbdare, așteaptă cadourile de Moș Crăciun. Din păcate, nu fiecare familie are posibilitatea să serbeze Anul Nou, așa cum își doresc copiii. Însă, fiecare din noi, poate să ajute acești copii să să creadă în magie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La Chișinău, în Centrul Comercial Sun City, începând de pe 1 decembrie până pe 24 decembrie, se v-a desfășura actul de caritate, "Târgul de Crăciun". Fiecare doritor poate veni la expoziția tablourilor pentru copii, de la pictorii, elevii, și prietenii art-studioului "Șapte culori ale bucuriei", să participe la master-class-urile care sunt organizate pentru toți doritorii, indiferent de cunoștințele în acest domeniu. Toate mijloacele care vor fi adunate la Târgul de Crăciun, vor fi consacrate copiilor care au nevoie de ajutor.  

 

 

Organizatorii și partenerii proiectului "Târgul de Crăciun": caritate.md, fest.md, art-studioul "Șapte culori ale fericirii", și restaurantul "Moldovenesc" - oferă fiecărui vizitator al expoziției posibilitatea de a face sărbătorile de Crăciun pentru copii, cu adevărat magnifice și nemaipomenite. 

 

 

Biletele la master-class le puteți procura pe site-ul fest.md, și la telefonul 060283388  sau, înainte de master-class, în Centrul Comercial Sun City. 

 

 

Orarul organizării master-class-urilor:
09.12 / 10.12
16.12 / 17.12
23.12 / 24.12
La orele: 12:00–15:00.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65620160102844