August 07, 2017
Astăzi Sofia Rotaru își întâmpină cu fast cei 70 de ani
Faimoasa interpretă cu rădăcini basarabene își va petrece ziua de naștere în sânul familiei alături de fiul Ruslan, nora Svetlana, nepoții Anatol și Sofia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu puțin timp înainte de aniversare toată familia a decis să plece la Sardinia cu un avion particular. Interpreta și toți cei apropiați au ales un hotel de elită din Porto Cervo.

În Sardinia acum sunt 35 grade, motiv pentru care vedeta preferă, împreună cu nepoții ei, să petreacă mai mult timp la umbră.

Sofia Rotaru și nepoata ei adoră shopping-ul, împotriva faptului că totuși omagiată este bunica.

Încă de pe când nepoata Sonya era micuță, interpreta o iubea și o considera copia ei în perfecține și principala bucurie a vieții.

 

 

 

A post shared by Svetlana Evdokimenko (@svetika) on

 

Din primele zile pe rețelele de socializare au fost publicate mai multe fotografii de familie, unde apare în cadru și îndrăgita artistă.

Fanii au fost încântați să vadă imagini proaspete cu vedeta și le-au mulțumit apropiaților: “Sofia, încântătoare și atrăgătoare, cea mai bună, neegalabilă. Vă mulțumim, pentru că publicați poze cu ea”.

Apropo, fiul Ruslan, împreună cu soția sa Svetlana și-au luat angajamentul pentru coordonarea momentelor organizatorice. Interpretei nu îi place să fie concentrată atenția asupra vârstei pe care o are, dar îi place să fie felicitată de ziua sa.

La cei 70 de ani Rotaru arată perfect, nu neagă faptul că pentru menținerea tinereții apelează la chirurgii plasticieni, așa că, din acest motiv nu are riduri, pielea este netedă, tonifiată și ovalul feței drept.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sofia Rotaru se identifică printre cele mai bine plătite cântărețe de origine moldovenească. Vedeta locuiește în Kiev, în anul 2008 ea a declarat că cel mai mare venit este din Ucraina, în sumă de 62 milioane de dolari.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82264399528503