Mai 21, 2024
Andreea Bostănică o atacă pe Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea a criticat-o pentru luxul pe care-l afișează pe Internet
Recent, în emisiunea „Follow Us”, Teo Trandafir și Ilinca Vandici au comentat felul în care Andreea Bostănică se afișează în mediul online. După ce fosta prezentatoare de la „Bravo, ai stil!” a susținut că nu o cunoaște pe supranumita „Regina Tik Tok-ului” și a început să o ironizeze, Andreea Bostănică a luat foc și i-a transmis un mesaj.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ilinca Vandici și Teo Trandafir au comentat felul în care Andreea Bostănică se afișează în mediul online în cadrul emisiunii lor „Follow Us”. Teo Trandafir a menționat că nu a mai auzit de tânără până la acel moment, lucru pe care l-a spus și fosta prezantoarea de la „Bravo ai stil!”. De asemenea, a adăugat că  Andreea Bostănică, căreia i-a greșit numele inițial, nu este un exemplu pentru tânăra generație, scrie click.ro

„Și dacă ai avea acum o prietenă sau mai multe care au o adolescentă în creștere care o urmărește pe domnișoara Andreea Bostănel… Bostănică, scuze… pe TikTok și văd unboxing-urile astea care nu se mai termină de mii de euro și florile care nu se mai termină (…).

Ideea este că din TikTok mi-e greu să cred că tu poți să câștigi atât de mult încât să-ți cumperi lucrurile astea pe bandă rulantă. (...) Sunt oameni care nu au unde să locuiască. Sunt copii care mor de foame. De ce trebuie să ne arătăm în halul ăsta? Ce învață tinerele alea care se uită? Aici este durerea mea”, a subliniat Ilinca Vandici.

Teo Trandafir și Ilinca Vandici, curioase să afle câți bani face Andreea  Bostănică din TikTok: „Sunt copii care mor de foame”

Andreea Bostănică i-a răspuns vedetei de la Kanal D

După comentariile prezentatorei emisiunii „Follow Us”, Andreea Bostănică a luat foc și i-a răspuns vedetei de la Kanal D, acuzând-o că a mințit atunci când a afirmat că nu o cunoaște: „Doamna Ilinca cred că s-a supărat că nu i-am deschis nici mesajul, doar că nu înțeleg… Poate vă amintiți de mine, doamna Ilinca. Ați fost la emisiune și ați spus că nu știți cum mă cheamă? Păi cum nu știți cum mă cheamă dacă ați spus că aș fi onorată să vin la emisiunea voastră acum câteva luni. Mi se pare foarte, foarte patetic. Dar… are și ea o vârstă. Poate are și probleme cu memoria.

Teo Trandafir și Ilinca Vandici, curioase să afle câți bani face Andreea  Bostănică din TikTok: „Sunt copii care mor de foame” - PHonline.ro

Iar la doamna Teo Trandafir, o iubesc, o respect enorm. Mi s-a părut că a zis asta… Bine, ea a zis doar lucruri frumoase despre mine, că n-are ce să spună rău, doar invidioasele, ca Ilinca, care s-a supărat pe mine că n-am fost la emisiune poate să zică ceva rău. Sau să spună că nu mă cunoaște, de fapt, mă cunoaște foarte bine.

M-a avut și la follow. Îmi dădea și like-uri. Eu neavând-o la follow, ca să înțelegeți. Dar eu am lansat vreo patru piese la doamna Teo în emisiune, la Teo Show. M-a invitat de foarte multe ori. Mi s-a părut așa ciudat că a zis că nu mă cunoaște. Cred că așa era în script, cine știe”, a spus Andreea Bostănică, în cadrul unui live pe TikTok.

Andreea Bostănică o atacă pe Ilinca Vandici, după ce a criticat-o pentru  opulența pe care o afișează pe Internet: „Are și ea o vârstă, poate are și  probleme cu memoria. Invidioasele ca



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6284501552582