Iunie 03, 2024
Povestea dureroasă a lui Keanu Reeves bate orice film. Și-a pierdut fetița și iubita în doar trei ani: „Mă întreb cum...”
Keanu Reeves a încasat "lovitură după lovitură". Viața l-a pus de multe ori la pământ. La 20 de ani, lui Keanu i-a murit cel mai bun prieten din pricina unei supradoze, iar câțiva ani mai târziu, iubita i-a decedat într-un accident de circulație în care a fost implicată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Viața nu a fost deloc ușoară pentru Keanu Reeves. A primit lovitură după lovitură, iar prima dintre acestea a fost când prietenul său apropiat, actorul River Phoenix, s-a stins din viață la doar 23 de ani, în urma unei supradoze de droguri.

Pe atunci, probabil el nu putea decât să spere că acela va fi cel mai tragic eveniment din acel deceniu. Însă Keanu Reeves a fost doborât și mai tare. Însă prin puterea propriului exemplu, Keanu Reeves este capabil să le arate tuturor că, oricât de grea ar fi viața, avem întotdeauna motive să mergem mai departe, scrie click.ro

Keanu Reeves is leading the fight against the rising deepfake scourge in  movies | British GQ

Iubita lui a născut un bebeluș mort 

În 1995, actorul avea doar 31 de ani, era în plină ascensiune a carierei sale și profita la maximum de beneficiile pe care le avea, prin prisma meseriei. Îi plăcea burlăcia, dar a mărturisit la un moment dat că își va dori, într-un final, o familie. Această dorință l-a ajuns din urmă pe Keanu și trei ani mai târziu, a întâlnit-o pe actrița Jennifer Syme, despre care atunci spunea la acel moment că este dragostea vieții sale. Erau foarte îndrăgostiți și se pregăteau să devină părinți, după ce Jennifer Syme a rămas însărcinată la doar un an de relație. Din păcate, viața avea alte planuri pentru ei.

Jennifer Syme a născut pe data 24 decembrie 1999 o fetiță pe care actrița și Keanu Reeves deciseseră să o numească Ava Archer. Din păcate, bebelușul s-a născut mort. Iubita lui Keanu Reeves a avut atunci depresie postpartum, în timp ce actorul s-a adâncit în muncă și proiecte, pentru a-și lua mintea de la tragedie.

Însă la doar doi ani după ce le-a murit copilul, Jennifer Syme a fost implicată într-un accident de mașină fatal. Din acel moment, viața nu a mai fost niciodată la fel pentru Keanu Reeves. Jennifer Syme este înmormântată lângă fiica ei, în cimitirul Westwood Village Memorial Park din Los Angeles.

Keanu Reeves - Wikipedia

Ce declara Keanu Reeves

Keanu Reeves, care este de obicei destul de discret în privința vieții sale personale, a oferit amănunte despre ce a însemnat pentru el pierderea iubitei și a fetiței sale, într-un interviu din 2006. „Când oamenii pe care îi iubești pleacă, rămâi singur. Mi-e dor să fiu parte din viața lor și să fie parte a mea. Mă întreb cum ar fi prezentul dacă ar fi aici, ce am fi putut face împreună. Mi-e dor de toate lucrurile grozave care nu vor fi niciodată. O mare parte din aprecierea mea față de viață a venit prin pierderi. Viața este prețioasă. Merită!", a declarat actorul, conform BrightSide.

Femeia care l-a făcut să mai creadă din nou

În 2009, Keanu Reeves a cunoscut-o pe Alexandra Grant la un eveniment. Cei doi au păstrat în legătura, deoarece au colaborat în privința cărților lansate de actor în 2011 și apoi din nou în 2016. Relația lor nu a fost niciodată promovată și a fost prezentată ca o prietenie de-a lungul timpului. În cele din urmă, în 2019, Keanu și Alexandra s-au afișat pentru prima dată în calitate de cuplu. Keanu Reeves a trecut prin Iad și înapoi, dar a ieșit un om mai bun și mai puternic de cealaltă parte. 

Sora mai mică a suferit de leucemie 

Starul din serialul "The Matrix" a suferit și atunci când sora sa mai mică, Kim, a aflat că are leucemie. Se întâmpla în anul 2001, când femeia avea doar 25 de ani. Actorul a luat o pauză de la filmări pentru a o îngriji și pentru a-i fi aproape. I-a gătit și i-a făcut curat. Mai mult, renumitul artist a donat spitalelor 70% din taxa de film din The Matrix pentru a trata boala. În plus, Keanu Reeves a înființat o fundație privată care funcționează pentru a-i ajuta și pe alții care se luptă cu leucemia.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1743457317352