Aprilie 23, 2024
Pedeapsă cu închisoarea pentru o fană a lui Harry Styles. Femeia i-a trimis artistului 8.000 de scrisori în mai puțin de o lună
O fană a lui lui Harry Styles, în vârstă de 35 de ani, a primit o pedeapsă cu închisoarea pentru că l-a hărțuit pe cântărețul premiat cu Grammy. Femeia i-ar fi trimis 8.000 de felicitări cântărețului în mai puțin de o lună.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O femeie care i-a trimis lui Harry Styles 8.000 de felicitări în mai puțin de o lună a primit pedeapsa cu închisoarea, și i s-a interzis să îl vadă pe cântăreț pe scenă. Myra Carvalho, originară din Brazilia, dar care locuiește într-un cămin din Londra din decembrie, a fost condamnată vineri la 14 săptămâni de închisoare, potrivit unor publicații britanice, printre care The Guardian și The BBC, transmite spynews.ro

Myra Carvalho a pledat vinovată de hărțuire care implică alarmă sau suferință gravă, potrivit The Guardian, și a fost obligată să plătească o taxă suplimentară de 134 de lire sterline (aproximativ 165 de dolari) pentru victimă.

Femeia a fost condamnată la 14 săptămâni de închisoare, i s-ar fi interzis să îl contacteze pe Harry Styles, în vârstă de 30 de ani, sau să asiste la oricare dintre spectacolele sale timp de 10 ani.

harry styles

Myra Carvalho a exprimat "impulsuri sexuale" față de actorul și cântărețul Harry Styles, în vârstă de 30 de ani, a declarat instanța. Avocatul ei, Clementine Simon, a declarat în fața instanței că medicul femeii credea că aceasta suferă de un "episod maniacal" și s-a întrebat dacă este aptă să pledeze. Dintre cele 8.000 de felicitări trimise de Myra Carvalho, unele erau invitații de nuntă, au declarat procurorii. Două dintre scrisori au fost livrate manual la adresa artistului, după ce aceasta a fost cazată la un hostel pentru rulote din Earls Court, în vestul Londrei, fiind în Marea Britanie din decembrie.

harry styles

Harry Styles a devenit celebru atunci când a apărut la X Factor în 2010 și a făcut parte din One Direction. El a continuat să aibă o carieră solo de succes, cu hituri de succes în topuri, dar s-a bucurat de succes și ca actor.

Nu este prima dată când fostul cântăreț de la One Direction, care a câștigat premiul de album al anului 2023 pentru cel de-al treilea album al său, "Harry's House", are de-a face cu un fan. În 2019, lui Pablo Tarazaga-Orero, în vârstă de 26 de ani, i s-a interzis să se apropie de artist și să posteze despre vedetă pe rețelele de socializare, după ce a fost condamnat pentru hărțuire.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93164205551147