August 15, 2024
O influenceriță a murit după ce a căzut într-o prăpastie în timp ce făcea un reel

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O influenceriță din Mumbai, cu foarte mulți urmăritori pe Instagram, a plătit cu viața pentru că a vrut să facă un reel extraordinar. S-a urcat pe marginea unei stânci și a căzut în gol.

Influencerița era de profesie contabil autorizat și a câștigat popularitate pe rețelele sociale făcând poze și filme de călătorie din destinațiile pe unde mergea. Ea lucra la compania de consultanță IT și Tehnologie, Deloitte și era cunoscută pentru postările ei despre turismul musonic. Biografia pe Instagram o descrie ca detectiv de călătorii care descoperă locuri de lux, cafenele și itinerarii noi, scrie avantaje.ro

Fata a murit alunecând într-un defileu lângă cascada Kumbhe. Tânăra, în vârstă de 27 de ani, înregistra un videoclip pentru Instagramul ei și era însoțită de șapte prieteni când a alunecat și a căzut în defileu.

Aanvi Kamdar Dies in Waterfall Accident While Filming Travel Reel

theglocaljournal

Incidentul s-a petrecut pe data 16 iulie în jurul orei 10:30, când ploua puternic. Autoritățile au ajuns imediat la fața locului și după o operațiune de salvare de șase ore a Gărzii de Coastă femeia a fost scoasă din râpă.

„De îndată ce am ajuns la fața locului, ne-am dat seama că fata a căzut aproape 150 de metri. Chiar și după ce am ajuns la ea, a fost greu să o ridicăm, deoarece era rănită și ploua puternic. Așa că am decis să o ridicăm folosind un scripete vertical', a declarat un salvator pentru televiziunea locală.

Travel influencer falls 350 feet to death while filming at waterfall

Un reel i-a adus sfârșitul

După ce a fost recuperată, fata a fost dusă de urgență la spital, unde a murit în timpul tratamentului din cauza rănilor grave cauzate de căderea în gol, au spus oficialii. După tragicul incident, autoritățile au îndemnat turiștii și localnicii să evite orice comportament riscant care ar putea pune viața în pericol și să se bucure de frumusețile pitorești în mod responsabil.

Fata se numea Kamdar și locuia în Mumbai. Era urmărită de aproximativ 260.000 de fani, ea postând în mod regulat videoclipuri pitorești din călătoriile și plimbările ei pe contul de Instagram. Într-un alt incident șocant, o femeie a murit luna trecută făcând un reel în timp ce conducea. Cel mai probabil era începătoare la condus și a apăsat din greșeală accelerația în loc de frână în timpul mersului înapoi, iar mașina a căzut într-o prăpastie.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77028179168701