Mai 28, 2024
Motivul pentru care părul celebrei Vera Wang nu încărunţeşte. Creatoarea de modă a dezvăluit secretul
Motivul pentru care părul celebrei Vera Wang nu încărunţeşte a fost aflat. Silueta creatoarei de modă e mereu în centrul atenției, dar acum și faptul că părul ei nu se albește din cauza trecerii timpului a stârnit o serie de întrebări. Vera Wang continuă să uimească fanii cu aspectul ei tineresc.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Creatoarea de modă este pe cale să împlinească 75 de ani, dar părul ei refuză să albească. Se pare că totul e din cauza felului în care îi crește părul.

În timpul unei apariții la podcastul lui Julia Louis-Dreyfus Wiser Than Me, Vera a dezvăluit că părul ei nu albește din cauza modului în care îi crește.

Designerul de rochii de mireasă își va aniversa ziua de naștere pe 27 iunie. Vera a reflectat și asupra faptului că au trecut 12 ani de la despărțirea de soțul Arthur P. Becker, scrie catine.ro

Vera Wang, la un eveniment, într-o rochie neagră

„Când ești o femeie care lucrează în măsura în care o fac eu și alte femei pe care le cunosc, dragostea și respectul sunt puțin intimidante”, a recunoscut ea.

„Fiind singură, am început să-mi dau permisiunea de a avea mai multă grijă de mine”, a adăugat ea.

Vera și Arthur s-au căsătorit în 1989 și au adoptat împreună doi copii: fiicele Cecilia, 33 de ani, și Josephine, 30. Cei doi și-au anunțat despărțirea în 2012.

De-a lungul timpului, Vera a spus că munca o menține în formă, dar acum are o altă mare dorință. Vrea să fie bine pentru a-și vedea propriile fiice căsătorindu-se într-o rochie făcută de ea.

Vera Wang on how she lives her life at 73.

„Sper să primesc nunta înainte de a muri, ambele nunți. Cu siguranță sper că sunt în viață și bine și că pot face asta”, a spus ea.

Fostul editor Vogue a discutat anterior despre îmbătrânirea și secretele ei de a se menține în formă.

Wang, care a uimit fanii în 2022 când și-a arătat fizicul tonifiat și tenul impecabil într-o serie de imagini de la petrecerea de 73 de ani, a recunoscut recent că cea mai mare preocupare a ei este evitarea dizabilității fizice.

Vera Wang într-o rochie albă la Premiile BAFTA 2023

Care este cea mai mare frică a creatoarei de modă

Vorbind în exclusivitate cu DailyMail.com la Gala DKMS de la Cipriani Wall Street de anul trecut, ea a spus: „Cred că ce se întâmplă uneori pe măsură ce îmbătrânești… Îmi este mai frică de dizabilitățile fizice. Nu sunt total preocupată de felul în care arăt. Îmi iubesc munca și sunt foarte pasionată de munca mea, de prietenii mei, de fiicele mele. Adică, am o viață foarte plină.”

Într-un interviu din 2020 pentru People, Vera a dezvăluit că frumusețea ei fără vârstă provine din a savura cocktailuri cu votcă, a dormi nouă ore, a munci și a nu se feri de soare.

Vera Wang, într-o rochie mov, cu decolteu adânc

„Unul dintre lucrurile despre care se știe că îmi place să le fac este un cocktail cu votcă. Nu există nicio îndoială despre asta. Consum un pahar cu votcă la un moment dat după ora cinci sau șase, spre șapte”, a explicat ea.

Vera a mai spus că nimeni nu a „crezut-o”, dar se pare că acest obicei a ajutat-o pe ea să rămână în formă. Ea a insistat că munca îți păstrează „mintea, trupul și sufletul” pentru totdeauna tinere.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88739943504333