Iunie 11, 2024
„Mi-am pierdut prietenii când am devenit celebră!” Billie Eilish, mărturisiri despre viața de vedetă
Billie Eilish a dezvăluit că și-a pierdut „toți prietenii” după ce a devenit faimoasă, pentru că „nu s-a mai identificat cu nimeni”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În vârstă de 22 de ani, cântăreața a mărturisit că a trecut prin multe momente dificile după ce a devenit cunoscută, întrucât a rămas singură în acest proces.

Billie Eilish a ajuns în atenția publicului în 2015, după lansarea piesei „Ocean Eyes”, iar de atunci nu a mai dispărut din lumina reflectoarelor, fiind una dintre cele mai apreciate artiste la nivel internațional, scrie profm.ro

'Barbie' film premiere, Los Angeles, California, USA - 09 Jul 2023 

În cadrul podcastului „Miss Me?”, ea le-a făcut o mărturisire neașteptată prezentatoarelor Lily Allen și Miquita Oliver: „Mi-am pierdut toți prietenii când am devenit celebră. Am devenit faimoasă deodată și nu m-am mai putut identifica cu nimeni. A fost greu. A fost foarte greu”.

Din fericire, ea a rămas foarte apropiată de prietena ei, Zoe, dar are o relație foarte bună și cu angajații ei.

The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Benefit, celebrating the opening of the Karl Lagerfeld: A Line of Beauty exhibition, Arrivals, New York, USA - 01 May 2023

„Când am împlinit 20 de ani îmi amintesc că m-am uitat în jurul meu, într-o cameră și erau doar oameni pe care i-am angajat. Toți cu 15 ani mai în vârstă decât mine sau chiar mai mult”, a mai spus ea.

Artista a vorbit și despre o experiență mai puțin plăcută, mărturisind că unul dintre angajați și-a dat demisia și nu a mai vorbit niciodată cu ea: „A fost cel mai mare lucru care mi s-a întâmplat. Dar m-a făcut să realizez „O, ăsta e doar un job. Dacă m-au părăsit, atunci nu mă vor mai vedea niciodată”.

Astfel, din cauza acestor experiențe, Billie este „foarte speriată de pierdere și se confruntă și cu teama de abandon”.

Glastonbury Festival, Day 3, UK - 24 Jun 2022

Billie Eilish a învățat cu greu să-și iubească corpul

Cântăreața a pozat pentru prima dată pe coperta revistei Vogue, iar în cadrul unui interviu pentru aceeași publicație, ea a dezvăluit că a trecut printr-un proces greu, în urma căreia a învățat să se iubească și să-și accepte corpul.

Ani de zile, în adolescență, m-am detestat. O mare parte din furia mea era generată de faptul că nu eram mulțumită de cum arăt, am fost supărată, m-a durut mult și am pierdut multe lucruri”, a povestit aceasta, potrivit Daily Mail.

Variety 2021 Music Hitmakers Brunch, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 04 Dec 2021

”M-am simțit ca și cum corpul m-ar fi părăsit cumva. Am fost nevoită să trec printr-un proces de acceptare. Și nu s-a încheiat”, a mai spus cântăreața. 

În 2021, în cadrul unui interviu, cântăreața a explicat, de asemenea, că n-a fost mulțumită de felul în care arăta: ”Mă uit la oameni pe rețelele sociale, aceștia arată așa cum eu n-am arătat niciodată. Și nu pot să nu mă întreb: Doamne, cum reușesc? Da, știu că se folosesc filtre, că unele poze sunt editate, dar tot mă fac să mă simt rău”, spunea ea atunci. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4089741706848