Mai 15, 2024
Kate Moss, surprinsă în ipostaze romantice cu nepotul lui Bob Marley, mai tânăr cu 23 de ani decât ea
Kate Moss a fost suprinsă împreună cu Skip, nepotul starului reggae Bob Marley, după concertul său din Turcia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kate Moss a fost surprinsă în timp ce se ținea de mâncă cu un star reggae de aproape jumătate din vârsta ei. Supermodelul a fost căsătorită cu rockerul indie Jamie Hince și a avut o relație de lungă durată cu cântărețul trupei Babyshambles, Pete Doherty. Acum, se pare că vedeta se bucură de timpul petrecut cu Skip, nepotul starului reggae Bob Marley.

Potrivit DailyMail, Kate Moss ar fi devenit foarte emoțională în timpul unui concert susținut de Skip Marley în Turcia, încât a alergat pe scenă și a trebuit să fie îndepărtată de paznici. Skip, nepotul în vârstă de 27 de ani al regretatului superstar reggae Bob Marley, nu a părut să fie prea deranjat de entuziasmul ei pasional, fiind văzut mai târziu ținându-se de mână cu Moss, în vârstă de 50 de ani, scrie elle.ro

Kate Moss (centre) was pictured holding hands with Skip Marley (right) in Turkey at the weekend after running onstage during his performance

„Kate a alergat pe scenă pentru că i-a plăcut foarte mult”, povestește un spectator. „Ea a fost escortată de pe scenă de către securitate. Nu știu dacă există ceva între cei doi, dar ea este cu siguranță o fană. Totul a fost foarte drăguț și fără tensiuni”.

Marley a cântat la lansarea festivalului cultural Med Bodrum la hotelul Macakizi din stațiunea turcească de vacanță, unde se știe că modelul a stat în trecut. Printre alți artiști care vor fi prezenți în cadrul festivalului se numără Marina Abramovic și fotograful britanic Alistair Guy. Moss, care vizitează în mod regulat Bodrum, a fost însoțită de prietena ei apropiată Rosemary Ferguson, în vârstă de 48 de ani, un model devenit nutriționist. Alături de ele s-au aflat soțul lui Rose, artistul Jake Chapman, și fotograful Mariano Vivanco.

Slip, the 27-year-old grandson of late reggae superstar Bob Marley, did not appear to be too perturbed by her passionate enthusiasm while performing at the launch of cultural festival Med Bodrum at the Turkish holiday resort’s Macakizi hotel (pictured onstage at the event)

Crescut în Miami, Skip este fiul celei de-a doua fiice a lui Bob Marley, Cedella. Se pare că este singur, după ce anterior a avut o legătură romantică cu cântăreața americană H.E.R., câștigătoare a premiului Grammy, cu care a realizat melodia de succes Slow Down.

Supermodelul, însoțită de Nikolai von Bismarck la petrecerea de ziua ei de naștere

Nu a existat niciun semn de la iubitul lui Moss, contele Nikolai von Bismarck, în vârstă de 37 de ani. Vara trecută, aristocratul, de meserie fotograf, a fost văzut întorcându-se la hotelul său din Paris cu modelul Camille Rowe, în vârstă de 33 de ani. Cu toate acestea, von Bismarck, care a studiat la Harrow, a fost fotografiat cu Moss la petrecerea de 50 de ani a acesteia, la Paris, în ianuarie.

Her most recent relationship was with Count Nikolai von Bismarck

Supermodelul a avut parte de o companie plăcută la ziua ei de naștere, alături de iubitul său Nikolai Von Bismark, editorul British Vogue Edward Enninful și make-up artistul Charlotte Tilbury, toți prezenți pentru a o sărbători pe vedetă, în fața celor mai bune preparate din bucătăria Haute France.

Kate and Nikolai were last seen together at Laurent restaurant in Paris after celebrating her 50th birthday on January 16 (pictured)

După ce s-a bucurat de un brunch aniversar în capitala Franței mai devreme în acea zi, Kate Moss a ales să își încheie ziua de naștere la Laurent, un restaurant de lux uimitor, situat într-un conac istoric din centrul Parisului, cu mese în grădină și propria pivniță de vinuri. Kate a zburat de la Oxford în capitala Franței cu un avion privat care poate găzdui până la șapte invitați VIP înainte de petrecerea ei.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1748962402344