Mai 17, 2024
Jennifer Lopez și Ben Affleck divorțează după 2 ani de căsnicie? „El s-a mutat deja”
Ben Affleck și Jennifer Lopez ar fi ajuns într-un punct critic în căsnicia lor, iar actorul s-ar fi mutat deja din casa pe care o împarte cu celebra artistă, a declarat o sursă în exclusivitate pentru In Touch.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Semnele sunt clare – s-a terminat', spune sursa din interior. „Se îndreaptă spre un divorț – și, pentru prima dată, [Ben] nu este de vină!”.

Fanii au observat că Ben și Jennifer au petrecut din ce în ce mai mult timp separat în ultimele săptămâni. Actorul nu a participat la Met Gala alături de soția sa pe 6 mai, în ciuda poziției importante pe care aceasta o deține în calitate de co-președinte al evenimentului. Scuza oficială a lui Ben pentru că a lipsit de la Met Gala a fost că a fost ocupat cu filmările la The Accountant 2, dar sursa In Touch spune că acesta „a decis să renunțe' la căsnicia sa cu cântăreața,conform avantaje.ro

„Acum se concentrează pe munca lui și pe copiii lui”, adaugă persoana din interior. „Ben s-a mutat deja și probabil că vor trebui să vândă casa de vis pe care au căutat-o timp de doi ani. Nu vor înceta niciodată să se iubească, dar ea nu-l poate controla, iar el nu o poate schimba. Nu avea cum să dureze”.

Ben-Affleck-Jennifer-Lopez1

O problemă constantă în relația celor doi a fost modul diferit în care se comportau în lumina reflectoarelor, Jennifer îmbrățișând atenția mediatică, iar Ben ferindu-se de ea. În documentarul lui J.Lo, The Greatest Love Story Never Told, vedeta a recunoscut: „Când ne-am împăcat, am spus: ‘Ascultă, unul dintre lucrurile pe care nu mi le doresc este o relație în social media’. Apoi mi-am cam dat seama că nu este un lucru corect să cer asta. Este ca și cum te-ai căsători cu un căpitan de barcă și ai spune: ‘Ei bine, nu vreau apa’. Încercăm să învățăm să facem compromisuri.”

PREMIUM EXCLUSIVE Ben Affleck and Jennifer Lopez adopt a cat and kiss

Jennifer a adăugat: „Nu cred că Ben se simte foarte confortabil cu mine făcând asta, dar nu vrea să mă oprească”, iar o sursă spune: „Ben nu ar încerca niciodată să înăbușe visele lui Jennifer sau să îi spună că nu poate face ceva care să îi avanseze cariera, chiar dacă ea poate fi destul de autoritară cu el”.

Din păcate, compromisul s-a dovedit a fi mai greu decât credea cuplul. „Au așteptat aproape două decenii pentru a se împăca, dar, în cele din urmă, pur și simplu nu au reușit să facă să funcționeze”, explică persoana din interior. „Amândoi au spus că s-au maturizat și au învățat din greșelile lor, dar unele dintre problemele mai mari care i-au despărțit prima dată au rămas aceleași.”

Ben Affleck, Jennifer Lopez

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au întâlnit prima dată la începutul anilor 2000 și erau la doar câteva zile distanță de a se căsători când au anulat nunta din 2003. Au rămas împreună până în ianuarie 2004 înainte de a pune capăt relației. Abia în 2021 s-au împăcat, ceea ce a dus la faptul că în cele din urmă s-au căsătorit în iulie 2022.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.986900806427