Iunie 04, 2018
Fostul soț a lui Meghan Markle s-a logodit! Află cine-i aleasa inimii lui!
Au trecut doar două săptămâni de când Meghan Markle și-a oficializat căsătoria cu prințul Harry, și fostul soț al acesteia i-a cerut mâna actualei sale iubite.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La doar două săptămâni după grandiosul eveniment care s-a desfășurat în Anglia, fostul soț al ducesei de Sussex i-a cerut mâna actualei sale iubite. Trevor Engelson a îngenuncheat în fața iubitei lui pe numele Tracey, oferindu-i un inel cu diamante foarte frumos. Cei doi sunt împreună din luna noiembrie a anului 2017. Ea este nutriționistă și nu seamănă deloc cu Meghan Markle. Tracey este blondă, dar recunoaștem că este și ea la fel de adorabilă ca și Meghan. 

 

 

Amintim că Trevor Engelson a fost căsătorit cu Meghan Markle timp de trei ani. Cei doi s-au cunoscut în 2004 şi au avut o relaţie de şase ani, înainte să se logodească în 2010. Nunta au făcut-o cu un an mai târziu. Distanța a făcut ca cei doi să se despartă. Ea a obținut rolul lui Rachel Zane din serialul "Suits", fiind nevoită să se mute cu traiul în Canada. Trevor continua să locuiască și să muncească în Los Angeles. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6774933338165