Mai 28, 2024
Fiul lui Ștefan Bănică Junior, într-un sicriu. Imaginile au ajuns pe internet

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Dacă tot am stat o oră și ceva în el...măcar să arăt cumva”, a mărturisit fiul lui Ștefan Bănică JR (56 de ani), după ce a realizat o filmare de excepție

Cam așa se întâmplă când arta cere sacrificii și se filmează un videoclip pentru o piesă care se așteaptă a fi hit.  Este vorba despre naștere, viață, transformare, scrie click.ro

Radu Ștefan Bănică (22 de ani) și Juno lansează single-ul „Samsara”, alături de un videoclip cinematografic ce depășește cu mult barierele convenționalului. Iar pentru asta, fiul celebrului artist a filmat o scenă într-un sicriu în care, așa cum a povestit chiar el, a trebui să stea timp de o oră și ceva. Dar se pare că a meritat rezultatul!

Radu Ștefan Bănică (22 de ani) și Juno lansează single-ul ,,Samsara”

Se pare că așchia nu sare departe de trunchi, iar fiul lui Ștefan Bănică JR este extrem de talentat. A scos o piesă alături de Juno și videoclipul va fi unul senzațional. Un preot se află la propriul căpătâi și oficiază slujba, în timp ce un nou-născut este botezat, iar Juno, împușcat în cap, stă la o masă, alături de două măicuțe – un scenariu de Hollywood ai cărui protagoniști sunt Radu Ștefan Bănică și Juno.,

„Samsara” reprezintă o nouă eră în cariera mea muzicală. Este un proiect îndrăzneț, cinematic și excentric”, spune Radu Ștefan Bănică. Pentru a aduce la viață viziunea piesei „Samsara”, s-a lucrat cu o echipă de profesioniști, care au reușit să realizeze un videoclip atipic, surprinzător și artistic.

Radu Ștefan Bănică (22 de ani) și Juno lansează single-ul ,,Samsara”

„ Avem multe momente șocante în videoclip și a fost o provocare interesantă pentru noi să le executăm. Trebuie neapărat să vedeți videoclipul că să înțelegeți despre ce e vorba”, mai adăugat Radu Ștefan Bănică.

Cuvântul „samsara” provine din limba sanscrită și se referă la ciclul vieții, concept fundamental în religiile budiste și hinduse. Compusă de Mark Stam, Amedeo și Juno, ,,Samsara” este piesă care te face să îți ridici întrebări, ca apoi să meditezi asupra sensului vieții.

Radu Ștefan Bănică (22 de ani) și Juno lansează single-ul ,,Samsara”

,,Suntem extrem de bucuroși să împărtășim cu voi .”, spune Juno. „Ne-am dorit să creăm o piesă care să exploreze un concept universal, dar diferit de temele clasice, precum iubirea sau despărțirea”, adaugă Juno.

Radu Ștefan Bănică (22 de ani) și Juno lansează single-ul ,,Samsara”concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70581817626953