Mai 28, 2024
Festivalul de la Cannes 2024: Apariția spectaculoasă a moldovencei Alina Cebotari pe covorul roșu
Festivalul de la Cannes 2024 a ridicat așteptările iubitorilor de film și modă la noi standarde, consolidându-și reputația ca unul dintre cele mai prestigioase festivaluri de film din lume. Evenimentul a fost, ca întotdeauna, plin de ținute memorabile, filme emoționante și personalități remarcabile.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Printre vedetele care au captivat atenția tuturor anul acesta se numără și moldoveanca Alina Cebotari. Apariția sa pe covorul roșu a fost una cu adevărat spectaculoasă, grație rochiei elegante, by Mia Bella, brandul de haine fondat de ea. 

Alina a strălucit într-o rochie roz pudră, care a impresionat prin detalii unice: 45 de metri de atlas francez și organza, precum și 40 de trandafiri confecționați manual. Fiecare detaliu fiind meticulos lucrat pentru a crea un efect vizual deosebit.

Mia Bella, brandul fondat de Alina Cebotari, este cunoscut pentru eleganța și calitatea ținutelor sale, iar apariția la Cannes a fost o confirmare a talentului și viziunii sale creative.

Această creație extraordinară a brandului Mia Bella nu doar că a evidențiat talentul și rafinamentul Alinei Cebotari, dar a și consolidat prezența modei moldovenești pe scena internațională a modei. Festivalul de la Cannes continuă să fie un punct de referință pentru excelența în film și modă, iar apariția Alinei Cebotari a fost cu siguranță unul dintre momentele de admirat ale ediției din acest an.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3070030212402