Iunie 05, 2024
Dragoste de soră. Cezar și Cleopatra s-au reunit la Chișinău pentru un moment important în familie. Pavel Stratan, un tată mândru
Cleopatra Stratan este cum nu se poate mai mândră de fratele ei mai mic, Cezar Stratan. Băiatul a absolvit gimnaziul, la Chișinău, iar artista a fost prezentă la evenimentul important din viața acestuia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

Mai mult, artista nu a rezistat tentației de a posta și pe rețelele de socializare o fotografie în care apar amândoi.

Iată ce mesaj emoționant a transmis cântăreața prin intermediul rețelelor de socializare: „Cezăricu meu a absolvit gimnaziul! A trecut timpul ca vântul și am avut emoții pentru el retrăind ziua mea de absolvire! Felicitări scumpul meu”. Deja un tânăr cu buletin, Cezar e mai înalt decât sora sa. Și e frumușel foc!

copiii-lui-pavel-stratan

Cum se înțelege Cleo cu fratele ei și cu ce se ocupă Cezar în afara școlii

La fel ca sora sa, dar și ca tatăl, Cezar este atras de muzică și adesea poate fi văzut în studio cu părintele său, Pavel Stratan, cel care ne încânta cu hituri pe bandă rulantă anii trecuți, scrie libertateapentrufemei.ro

Pasiunea lui pentru muzică se vede din postările sale de pe contul personal de Instagram, dar și din cele ale tatălui, care e limpede că e foarte mândru de ambii copii. E mândru și că, în ciuda diferenței mari de ani dintre ei, de 7 ani, Cleo, acum o femeie căsătorită, și fratele ei se înțeleg perfect.

cleopatra-stratan-si-sotul-ei

Mai ales în mesajele postate de Cleopatra Stratan pe conturile de socializare se simte afecțiunea acesteia pentru fratele mai mic, cu care este și foarte protectoare.

„La mulț ani, frățiorul meu iubit! Nici nu-mi vine să cred cât de mare ești deja și sunt foarte mândră de tine! Să fii sănătos și să ai parte doar de momente unice și speciale în viața ta! Te iubesc mult și să știi că voi fi mereu aici pentru tine! @cezarstratan”, îi scria artista fratelui ei în urmă cu doi ani, de ziua lui.

pavel-stratan-si-baiatul-lui

baiatul-are-deja-primul-buletin

cleopatra-si-fratele-sau 

cleopatra-si-fratele-eiconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0313103199005