Mai 10, 2022
Decorațiuni de poveste, cu flori sezoniere. Sugestii accesibile de la Ideal Decor
Decorațiunile sunt cele care dau viață și culoare evenimentului tău. Dacă ești în căutarea unor ornamente extraordinare la prețuri accesibile, atunci să știi că primăvara e momentul perfect când le poți avea pe amândouă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Decorul e cel care dă tonul unei petreceri, crează o atmosferă memorabilă și face ca fotografiile de la marele eveniment să fie pline de viață, eleganță și frumusețe.

Ideal Decor, expert în domeniul decorațiunilor pentru orice tip de evenimente ne-au spus cum putem avea o petrecere elegantă, bucurându-ne de florile sezoniere ale primăverii.

Ideal Decor ne-a oferit câteva surse de inspirație, cum orice local poate fi transformat într-o adevărată grădină a Edenului, folosind doar florile primăverii.

Ar putea fi o imagine cu floare şi interior

Ar putea fi o imagine cu masă, floare şi interior 

Ar putea fi o imagine cu masă, floare şi interior

Ar putea fi o imagine cu floare şi interior

Dacă îți dorești flori din abundență la evenimentul tău, dar cauți idei mai accesibile ca preț, atunci află de la Ideal Decor că vedeta sezonului este liliacul mov și alb. Pe lângă mirosul amețitor de frumos vei avea parte și de un spectacol vizual plin de eleganță și șarm. Iar lăcrimioarele albe sunt nota de rafinament de nelipsit a acestor ornamente.

Ar putea fi o imagine cu interior

Combinația de culori, alb și mov, care e printre trendurile acestui an, va crea atmosfera perfectă a sărbătorii, iar tu te vei putea bucura de un peisaj cromatic superb, indiferent de locația pe care o vei alege. Ideal Decor știe cum să transforme florile primăverii în adevărate opere de artă. Orice compoziție fiind o dovadă vie de măiestrie în domeniul frumosului.

Ar putea fi o imagine cu floare şi interior 

Ar putea fi o imagine cu floare şi interior 

Ar putea fi o imagine cu floare

Drept exempu, Ideal Decor ne-a dat petrecerea Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan, care recent și-au botezat cel de-al treilea copil. Deși evenimentul s-a vrut a fi unul relaxant, decorul a fost cel care a atras toată atenția invitaților. Grădina a fost decorată cu liliac mov și zambile, astfel locul fiind transformat într-o adevărată poveste.  

botez-adela-popescu-1 

Dacă îți dorești un eveniment de neuitat fără mari bătăi de cap, apelează la cei mai buni în domeniu. Ideal Decor îți poate organiza evenimentul visurilor tale - Inspirație nemărginită, idei inovatoare și sfaturi de la experți.

Contacte Ideal Decor:

Telefon: 079595006

Faceboook: IDEAL DECOR

Instagram: IDEAL DECOR

Ar putea fi o imagine cu text care spune „IDEA DECOR”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94115304946899