Mai 17, 2023
Cine e cel mai tânăr miliardar din lume! Are 18 ani și o avere de 3.5 miliarde de dolari
Elon Musk, Bill Gates și Jeff Bezos sunt câteva nume extrem de cunoscute atunci când vine vorba despre despre cei mai bogați oameni din lume. Cu toate acestea, nu sunt cei mai tineri miliardari. Un băiat în vârstă de 18 ani este cel care deține în prezent titlul de: cel mai tânăr miliardar de pe planetă cu o avere de 3,5 miliarde de dolari.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La doar 18 ani, Clemente Del Vecchio a moștenit o avere colosală. La vârsta majoratului, băiatul a devenit cel mai tânăr miliardar din lume. Fiul regretatului Leonardo Del Vecchio, fondatorul companiei premium de ochelari Luxottica Group, Clemente a moștenit o avere semnificativă și urmează să devină o figură cunoscută în lumea afacerilor, deși nu se știu prea multe despre el.

Clemente Del Vecchio s-a născut pe data de 14 mai, în Milano, Italia. Tânărul a crescut într-o familie bogată și privilegiată, iar succesul pe care tatăl său l-a auvt în industria ochelarilor i-a oferit acces la resurse și oportunități vaste, scrie spynews.ro

Potrivit ziarului spaniol El Independiente, după moartea tatălui său, Clemente a moștenit doar 4% din acțiunile acestuia în matrice. Suma se ridică la 3,767 milioane de euro. Cu această sumă, potrivit informațiilor, Clemente s-ar fi aventurat deja în lumea investițiilor, asumându-și unele riscuri cu oameni ca FlixBus sau Zoom.

Născut într-o familie bogată și de succes, i s-a oferit o oportunitate unică de a-și croi propriul drum în viață. Fiind cel mai tânăr miliardar din lume, Clemente pare decis să aibă un succes cel puțin la fel de răsunător ca al tatălui său și va fi fascinant să îi urmărim parcursul în lumea afacerilor în anii următori.

il 18enne clemente del vecchio, ultimo figlio del fondatore di luxottica  leonardo, ha ereditato... - Dagospia

Despre familia lui Clemente Del Vecchio

Soții Del Vecchio au căpătat notorietate datorită afacerii conduse de tatăl lui Clemente, Leonardo, care a decedat anul trecut. Fondatorul Luxottica Group, una dintre cele mai mari companii de ochelari din lume, compania lui Leonardo Luxotica a fost înființată în 1961 și apoi a continuat să se extindă, devenind în cele din urmă o corporație multinațională cu mărci precum Ray-Ban, Oakley și Sunglass Hut.

Conheça Clemente Del Vecchio, o bilionário mais jovem da lista dos mais  ricos da Forbes | Atualidades | Vogue

În ciuda succesului său, tatăl lui Clemente, Leonardo del Vecchio, era o persoană privată care își prețuia familia mai presus de orice. A fost căsătorit de două ori și a avut patru copii, printre care și Clemente, care era cel mai mic.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2501304149628