Mai 15, 2024
Cătălin Măruță, imagini de pe patul de spital. Ce s-a întâmplat cu prezentatorul TV: "Asta lipsea"
Cătălin Măruță s-a afișat pe patul de spital și le-a transmis fanilor un semnal de alarmă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cătălin Măruță și-a luat fanii prin surprindere după ce s-a filmat pe patul de spital. Prezentatorul TV a dezvăluit detalii despre ce i s-a întâmplat și de ce a ajuns la o unitate medicală. În timpul emisiunii sale de la PROTV, vedeta a dorit să împărtășească urmaritorilor povestea despre cum și de ce a ajuns la spital, unde i s-au administrat trei vaccinuri, scrie elle.ro

Cătălin Măruță a ajuns la spital

Deși este un iubitor de animale, Cătălin Măruță a ajuns la spital din cauza pisicii familiei. Prezentatorul TV a dezvăluit că, după ce s-a jucat într-o seară cu Miți, a ajuns la spital pentru a-și face trei vaccinuri. După ce s-a filmat pe patul de spital, Măruță a oferit mai multe detalii despre ce i s-a întâmplat în timpul emisiunii sale.

„Noaptea trecută m-am jucat un pic cu Miți și astăzi am fost să îmi fac injecție. Mi-am făcut antirabic, antitetanos. Mi-am făcut vreo trei vaccinuri. Chiar dacă e pisică de casă, chiar dacă e vaccinată, ea mai merge prin curte și poate să facă foarte multe prostii, adică să se joace cu gheruțele ei, să fie mușcată de alte pisici, ceea ce nu este bine. Am fost la doamna Elena, la Matei Balș. Am făcut vaccinul înainte de emisiune. Să vezi ce înseamnă joaca cu pisica. Aveți grijă oameni buni, că dintr-o glumă ca asta… Așa ceva? Oameni buni, chiar dacă aveți pisica dumneavoastră acasă sau câinele, cel mai bine este să mergeți la doctor dacă sunteți mușcați”, a povestit Cătălin Măruță la PROTV.

De Ce Cătălin Măruță Va Lipsi O Perioadă Din Emisiunea Lui De La PRO TV:  „Îmi E Frică De Tot” | Libertatea

Chiar și atunci când vine vorba de un animal de companie care petrece cea mai mare parte a timpului în casă cu tine, acest lucru nu exclude posibilitatea apariției unor probleme. Prin urmare, prezentatorul de la PROTV a ales să detalieze importanța de a merge la medic veterinar, chiar și în cazul unui animal de companie ținut în casă.

„Când te joci prea mult cu pisica ajungi la Centrul Antirabic. Când te joci cu pisica și o bagi prea mult în seamă și te zgârie faci și vaccin antirabic. Asta lipsea. Deci atenție mare, chiar dacă e pisica voastră și v-a mușcat, tot trebuie să veniți la medic și să faceți această injecție.”, a explicat vedeta pe Instagram.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84197044372559