Aprilie 26, 2024
Céline Dion, fără sutien pe coperta unei reviste celebre: „Frumusețea vine din interior!”
Celebra cântăreață Céline Dion (56 de ani) a vorbit despre boala sa, într-un interviu pe care l-a acordat în cel mai recent număr al revistei Vogue France. În 2022, vedeta canadiană a lăsat cariera muzicală pe locul doi, pentru a se concentra pe tratamentul și terapia pe care le face zilnic, după ce a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide (SPS)

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Nu am învins boala, pentru că este încă în mine și va fi mereu. Sper la un miracol, o modalitate de a o vindeca prin cercetare științifică, dar deocamdată trebuie să învăț să trăiesc cu acest sindrom. Cinci zile pe săptămână fac terapie fizică și vocală. Lucrez degetele de la picioare, genunchii, gambele, vocea... Trebuie să învăț să trăiesc cu asta acum. La început mă întrebam: «De ce eu? Cu ce am greșit ca să trec prin asta?»”, a explicat Céline Dion.

Artista și-a pierdut soțul, René Angélil, în 2016, după ce producătorul muzical a murit de cancer, la vârsta de 73 de ani. În același an, fratele ei Daniel a murit la 59 de ani, din aceeași cauză. Cu toate că viața i-a fost marcată de drame, cântăreața încearcă să rămână optimistă și spune că face asta datorită celor trei băieți ai ei, René-Charles (23 de ani) și gemenii Nelson și Eddy (13 ani) - pe care îi are din mariajul cu Angélil : „Mai presus de toate, mă ajută dragostea familiei mele și a copiilor mei, sprijinul fanilor și al echipei mele. Persoanele care suferă de SPS s-ar putea să nu fie suficient de norocoase ca mine sau să aibă mijloacele necesare pentru a avea medici buni și tratamente revoluționare. Eu am aceste mijloace, iar asta este o binecuvântare”, transmite click.ro

Cline Dion pour le Vogue France de mai 2024 Photographe Cass Bird Ralisation Law Roach

Céline Dion: „Frumusețea vine din interior”

Céline Dion nu știe dacă se va mai întoarce vreodată pe scenă, însă își păstrează speranța și crede că va simți dacă va veni momentul: „Nu știu dacă se va întâmpla sau când se va întâmpla. Corpul îmi va spune”. Ultima oară a cântat la un concert din Newark, SUA, în martie 2020. Turneul său, „Courage World Tour”, a fost apoi întrerupt de pandemia de Covid-19.

Cu toate acestea, a oferit o apariție surpriză anul acesta, la începutul lunii februarie, la gala de decernare a premiilor Grammy din Los Angeles, unde i-a înmânat artistei Taylor Swift premiul pentru Albumul Anului. Când a pășit pe scena, toți cei din sală s-au ridicat în picioare, iar momentul emoționant a făcut înconjurul lumii.

Cline Dion pour le Vogue France de mai 2024 Photographe Cass Bird Ralisation Law Roach

Vedeta, care locuiește în prezent în Las Vegas, a mărturisit că se simte mândră de ea și de frumusețea ei. Ajunsă la 56 de ani, a ajuns să prețuiască lucrurile pe care poate la 30 de ani nu însemnau mare lucru pentru ea: „Frumusețea ești tu, sunt eu, este ceea ce este în interior, sunt visele noastre, este prezentul. Frumusețea e tot ceea ce ne înconjoară. Sunt oameni care o văd și sunt oameni care o observă. Astăzi, sunt o femeie, care se simte puternică și pozitivă în ceea ce privește viitorul”. Pe lângă interviu, Céline Dion a fost protagonista unei ședințe foto inedite. Într-una din imagini, ea a fost fotografiată fără sutien, purtând o cămașă de culoare albă.

Cline Dion pour Vogue France de mai 2024 Photographe Cass Bird Ralisation Law Roach 

Cline Dion pour le Vogue France de mai 2024 Photographe Cass Bird Ralisation Law Roach. 

Cline Dion pour le Vogue France de mai 2024 Photographe Cass Bird Ralisation Law Roach 

Cline Dion pour le Vogue France de mai 2024 Photographe Cass Bird Ralisation Law Roachconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74113893508911