Septembrie 12, 2024
Beyonce spune că nu este ușor să crești trei copii: „Ai nevoie de multă răbdare, am încercat să le oferim o viață cât mai normală!”

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Beyonce a rupt tăcerea despre cel mai important rol din viața ei, acela de mamă, ea dezvăluind că, în ciuda averii pe care o deține și a statului de vedetă, își crește cei trei copii într-un mod cât mai echilibrat.

Într-un interviu pentru GQ, artista, care este câștigătoare a 32 de premii Grammy, a mărturisit că ea și soțul ei, Jay-Z, fac tot ce pot pentru a-și proteja copiii - pe Blue Ivy, în vârstă de 12 ani și pe gemenii Rumi și Sir de șapte ani și încearcă să le ofere o viață „normală”, scrie profm.ro

Beyonce and her daughters Blue Ivy and Rumi promote her new Ivy Park Kids Rodeo clothing line 

„Un lucru la care am muncit extrem de mult a fost să mă asigur că cei trei copii ai mei pot avea cât mai multă normalitate și intimitate posibilă”, a declarat ea, potrivit Hola.

Cântăreața a subliniat, de asemenea, că face tot ce poate pentru a se asigura că viața ei personală nu este transformată într-un brand: „Este foarte ușor pentru celebrități să-și transforme viețile într-o artă a spectacolului, dar eu nu-mi doresc asta”.

Beyonce Knowles with Blue Ivy, 11, and six-year-old twins Rumi and Sir, blowing out birthday candles 

„Am făcut un efort susținut pentru a rămâne reală, pentru a-mi seta niște limite clare, care să mă protejeze atât pe mine, cât și pe familia mea. Nicio sumă de bani nu valorează cât pacea mea”, a mai spus ea.

De asemenea, Queen Bey a subliniat că un aspect important în ceea ce privește menținerea unui echilibru între pacea interioară și carieră a fost „să-și construiască programul în jurul familiei sale: „Încerc să plec în turneu doar atunci când copiii nu sunt la școală. Întotdeauna am visat la o viață în care aș putea să văd lumea cu cei dragi, să-i expun la diferite limbi, arhitecturi și stiluri de viață”.

În plus, artista nu s-a ferit să admită că este greu să crească trei copii: „Pe măsură ce cresc devin mai independenți și au nevoi proprii”, a spus ea, explicând că aceștia au diferite pasiuni și vieți sociale.

„Gemenii parcă sunt trimiși de Dumnezeu. Parentingul te învață multe despre tine. Ai nevoie de multă răbdare. Pur și simplu iubesc asta. Este ceva ce îmi aduce împlinire!”, a mai spus ea. 

Potrivit cântăreței piesei „Halo”, cei trei copii ai săi o însoțesc oriunde merge. „Copiii mei vin cu mine peste tot”, a dezvăluit ea, continuând: „Vin la birou după școală și sunt cu mine în studio. Sunt la repetițiile de dans. Este firesc să învețe coregrafiile mele”, a mai subliniat ea.

beyonce (5)

Beyonce, o mamă extrem de mândră

Spre deosebire de gemeni, Blue Ivy a experimentat deja ce înseamnă să fii în lumina reflectoarelor. Ea a pășit de câteva ori pe covorul roșu, a cântat și a dansat alături de mama ei, iar în curând va debuta ca actriță.

„Blue este o artistă!”, a spus Beyonce, adăugând: „Are un gust grozav în muzică și modă. Este o editoare fantastică, pictoriță și actriță. Creează personaje de la vârsta de trei ani. Este un talent înnăscut, dar nu am vrut ca Blue să fie pe scenă. Blue a fost cea care și-a dorit asta”, a mai spus ea.

beyonce (2)



citeste și
SQL exec time = 0.60541915893555