Iunie 11, 2024
Au confirmat divorțul? Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos casa la vânzare
Divorțul dintre Jennifer Lopez (54 de ani) și Ben Affleck (51 de ani) este iminent! Asta susțin apropiații celor doi actori, dar și acțiunile lor. Recent, ei au angajat un agent imobiliar pentru a vinde proprietatea din Beverly Hills, achiziționată anul trecut cu 60 de milioane de dolari.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Această ultimă mișcare a alimentat și mai mult zvonurile de divorț. J. Lo și Ben Affleck au cerut aproximativ 65 de milioane de dolari pentru conac, a relata publicația americană TMZ. Ei au achiziționat casa de 4.000 de metri pătrați la 10 luni după ce și-au unit destinele în Las Vegas. Proprietatea impresionantă include 17 dormitoare, un complex sportiv interior, un bar, locuri de relaxare în aer liber, o piscină uriașă, grădini și o parcare pentru 80 de autoturisme, scrie click.ro

Potrivit sursei citate mai sus, Jennifer și Ben vor suferi o pierdere financiară de milioane de dolari în urma vânzării. Asta din cauză că agentul imobiliar își asumă anumite comisioane, dar și din cauza unei noi taxe care se aplică în cazul proprietăților foarte scumpe.

Jennifer Lopez, îmbrăcată într-o rochie tricotată de culoare albă 

Jennifer Lopez și Ben Affleck încă poartă verighetele

Listarea a venit în contextul în care de ceva vreme se vorbește despre o despărțire. Ben Affleck, care are o avere de 150 de milioane de dolari, s-ar fi mutat deja într-o casă separată. Cu toate acestea, ambii au continuat să apară cu verighetele în public și nici unul nu a infirmat sau confirmat „bârfele”.

Vila din Beverly Hills a lui Jennifer Lopez și a lui Ben Affleck 

În urmă cu o săptămână, cei doi au fost surprinși împreună în Santa Monica, din California, atunci când au fost la meciul de baschet al fiului actorului, Samuel (12 ani). Aceștia au fost fotografiați într-o îmbrățișare stânjenitoare și un sărut pe obraz ce a părut extrem de forțat. Nu se știe exact de ce s-au certat, însă conform zvonurilor, Ben Affleck s-a supărat că diva a lansat documentarul „The Greatest Love Story Never Told”, unde vorbește în detaliu despre povestea lor de dragoste.

Jennifer, care deține o avere de 400 de milioane de dolari, are în palmares trei divorțuri. Cu penultimul soț, Marc Anthony, are doi gemeni, Emme și Maximilian (16 ani). La rândul său, Ben a mai fost căsătorit.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.97941207885742