Iunie 11, 2024
Angelina Jolie a împlinit 49 de ani. Ce a făcut superba divă de ziua sa
Angelina Jolie a împlinit 49 de ani,pe data de 4 iunie, dar nu are de gând să-și sărbătorească ziua de naștere într-un mod extravagant, potrivit unor surse apropiate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

S-a născut pe 4 iunie 1975 în SUA, California. Este o reprezentantă de seamă a zodiei Gemeni, actriță și regizoare de film, proaspăt femeie de afaceri, după ce a pus bazele unui atelier fashion în America.

O femeie expresivă și complicată, de o frumusețe rece și uimitoare, Angelina Jolie se bucură discret de noua sa vârstă, scrie okmagazine.ro

angelina Jolie  foto   Shutterstock jpg 

Pe fondul tensiunilor dintre copiii ei și fostul soț, actorul Brad Pitt, actrița, care a împlinit marți 49 de ani, a ales să-și sărbătorească ziua de naștere acasă, alături de copii.

„Angelina își va sărbători ziua de naștere acasă, alături de copii. Zahara e în vacanță, așa că își dorește să petreacă timp împreună”, a dezvăluit o sursă apropiată actriței pentru People.

Angelina Jolie și Brad Pitt au împreună șase copii - Maddox, 22 de ani, Pax, 20 de ani, Zahara, 19 ani, Shiloh, 18 ani și gemenii Knox și Vivienne, de 15 ani.

Planurile actriței de a-și petrece ziua de naștere într-un mod liniștit vin după ce s-a aflat că Shiloh a decis să renunțe la numele de familie din partea tatălui ei.

Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (6) jpg

Potrivit unor surse, actorul din „Babylon” ar fi la curent cu informațiile potrivit cărora Shiloh a renunțat la numele lui, iar această decizie l-a întristat foarte tare.

Angelina și Brad s-au despărțit în urmă cu mai bine de șapte ani, iar de atunci au fost implicați în procese pe tema custodiei, a circumstanțelor în care relația lor s-a încheiat și a afacerilor lor în desfășurare. Jolie și Pitt au șase copii împreună, care au rămas, după divorț, alături de actriță. Angelina are custodia fizică principală a copiilor, în timp ce lui Brad i s-au acordat drepturi de vizită, după o bătălie juridică îndelungată. Relația lui cu copiii nu este, însă, deloc una apropiată, aceștia luând partea mamei lor în toată această tevatură.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5007553100586