Mai 16, 2023
Adevărul despre marea iubire a celebrului Alain Delon. De ce nu a rămas cu „femeia vieții sale”
Numele lui Alain Delon este unul ușor recunoscut de către toți românii. Actorul francez a jucat în zeci de filme de-a lungul deceniilor, iar când vine vorba despre viața sa amoroasă, un nume reușește să se desprindă din mulțime: cel al actriței Mireille Darc, alături de care Alain Delon a trăit vreme de 15 ani. El a descris-o pe actriță drept femeia vieții sale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu siguranță că cei mai mulți dintre români pot recunoaște pe loc numele lui Alain Delon. Actorul francez a jucat în zeci de filme de-a lungul anilor, reușind să strângă un număr impresionant de premii, cât și aprecierea întregului continent. Iar atunci când vine vorba despre viața sa amoroasă, un singur nume reușește să se desprindă de mulțime: cel al lui Mireille Darc, actrița franceză alături de care Alain Deloc a trăit vreme de 15 ani, potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro.

Actorul francez a avut o poveste intensă de dragoste alături de Mireille Darc, în timp ce cariera sa era la apogeu. Cei doi au fost împreună de când Alain Delon avea doar 33 de ani, în cele din urmă relația lor ajungând la final când acesta ajunsese deja la vârsta de 48 de ani, iar cei doi au fost fericiți împreună, deși actrița nu putea avea copii. Comparată de multă lume cu alt simbol al Franței, Brigitte Bardot, actorul spunea despre Mireille Darc că a fost „ea a fost femeia vieții mele.” Aceasta a încetat din viață în anul 2017, iar Alain Delon a declarat atunci că „mă bucur că am acum 81 de ani (...) că nu mi-au mai rămas mulţi ani de trăit fără ea.”

Cei doi au petrecut 15 ani împreună

Cei doi s-au cunoscut la filmări

Dragostea dintre cei doi a apărut pe platoul de filmări, unde lucrau împreună. Atunci, Alain Delon a sugerat ca cei doi să facă un film împreună, iar în anul 1968, au început filmările la pelicula „Jeff”. Dragostea dintre cei doi a început să se stingă după mulți ani petrecuți împreună, iar în anul 1981, Alain Delon deja era într-o relație cu Anne Parillaud, o altă actriță alături de care lucra.

Chiar dacă cei doi s-au despărțit, iar ambii și-au găsit noi parteneri de viață, Alain Delon și Mireille Darc au rămas buni prieteni pentru tot restul vieții.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95233178138733