Septembrie 04, 2024
Brigitte Bardot, o viață trăită de la agonie la extaz. S-a scăldat în faimă și aplauze, dar a suferit nespus în spatele ușilor închise

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Una dintre celebrele actrițe franceze, Brigitte Bardot, a captivat audiența cu farmecul său debordant în anii '50 și '60 și a devenit un simbol al sexualității în cinematografia mondială. Cu toate acestea, potrivit biografiei recente intitulate „Brigitte Bardot: Viața, Legenda, Filmele", scrisă de Ginette Vincendeau, ni se dezvăluie că drumul spre celebritate al actriței nu a fost deloc simplu și a ascuns multă durere și râuri de lacrimi, scrie tvmania.ro

Brigitte Bardot a experimentat numeroase perioade de depresie, a fost căsătorită de patru ori și a încercat să-și pună capăt vieții tot de atâtea ori. Actrița a avut peste o sută de parteneri de ambele sexe și a suferit nespus, deși nimic nu lăsa să se vadă acest lucru. Pe micul ecran, ea părea mereu să radieze fericire și optimism.

What Happened To Brigitte Bardot? Where The Former Fashion Icon Is Now

Născută la data de 28 septembrie 1934, într-o familie înstărită din Paris, Brigitte a crescut în prestigiosul arondisment 16, în apropierea Turnului Eiffel.

În timpul vacanțelor, își petrecea iernile în Alpi și verile la Saint Tropez, o mică localitate de pe Coasta de Azur. În trecut, era un sat de pescari și a rămas un loc deosebit de drag inimii ei până în ziua de azi.

A explorat domeniul baletului înainte de a începe o carieră de model (cu o înălțime de 1,70 metri, considerată ideală pentru acea vreme. În contrast cu rivalele sale Marilyn Monroe și Elizabeth Taylor, nu a avut niciodată probleme de greutate).

Brigitte Bardot'nun İkonik Stili | Vogue Türkiye

La vârsta de 15 ani, a devenit fața revistei Elle. Un an mai târziu, l-a întâlnit pe asistentul de regie (care ulterior a devenit regizor) Roger Vadim, față de care a dezvoltat o pasiune profundă.

A urmat o poveste de dragoste tumultoasă și un lung șir de dezamăgiri, căci Brigitte nu a fost căsătorită o dată sau de două ori, ci de patru.

Brigitte nu și-a găsit niciodată liniștea la care a visat

Nu și-a găsit liniștea emoțională la care a sperat. Deși se afla mereu în atenția presei și a fanilor, ea a fost întotdeauna cuprinsă de un sentiment strident de singurătate și tristețe.

Brigitte Bardot Treated for Breathing Problems by Emergency Services

Actrița a ales să nu recurgă la proceduri estetice, spre deosebire de numeroasele colege de generație, precum Sophia Loren sau Jane Fonda.

În prezent, mobilitatea ei este limitată, fiind nevoită să folosească un baston pentru a se deplasa. Își petrece zilele pe proprietatea sa din Saint Tropez, împreună cu al patrulea ei soț, Bernard d’Ormale, cu care s-a căsătorit în 1992.

Gloria - Posljednji film snimila je prije 50 godina, a za nju brinu četvrti  suprug i sin kojeg je odbacila

Brigitte Bardot este o apărătoare ferventă a drepturilor animalelor

Nu mai crede în povești de iubire ca în filme, deși are un mariaj liniștit și-și dedică zilele îngrijirii animalelor, pe care le consideră mai demne de iubire decât pe unii oameni.

„Abia mai pot să merg. Nu mai pot înota. Dar îmi dau seama cât de norocoasă sunt în comparaţie cu animalele care suferă. Le-am dat tinereţea şi frumuseţea mea bărbaţilor. Acum le dau înţelepciunea şi experienţa mea animalelor“, declara actrița, în urmă cu ceva vreme.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77127575874329