Iulie 12, 2019
Alina Deliss: E timpul dragostei

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Istoria invitatei noastre poate fi comparată cu o poveste, autorul căreia este ea însăși. Cel mai bun profesor, precum spune eroina acestui număr, este viața și timpul. În această toamnă, Alina Deliss planifică să organizeze un concert, aici în Moldova, care ne va învălui într-o atmosferă de vis. 

Despre creație, dragoste, și despre viața de femeie, vom discuta cu o adevărată divă a zilelor nostre, misterioasa, sincera și foarte romantica Alina Deliss. 

 

AQ întrebări:

Obișnuiesc să mă odihnesc în zilele de vară cu sufletul, (să ascult ce-mi șoptește sufletul meu, și să fac ceea ce-mi cere). 

Dacă-mi doresc să mă alint, mănânc înghețată și mă plimb pe străzile pustii ale orașului. Mă strădui să păstrez sentimentul de copilărie în sufetul meu. 

Ascult pe repead piesa din propriul repertoriu - «Птица». De asemenea ador melodiile cântate de Grigorii Leps, în special piesele de pe noul său album, Amin și Cuvintele.

Un bărbat sexy are următoarele caracteristici: carismă, brutalitatea, determinare, privirea. Și nu în ultimul rând, dragostea către o singură femeie. 

Sunt fericită că în copilărie am avut curajul de a pleca de-acasă, pentru a cunoaște din plin viața, și pentru a putea să ajut oamenilor dragi. 

În momentul în care simt că nu este nicio scăpare, eu mă plimb prin casă și cânt într-una - "N-am nicio scăpare, aștept o alinare".

 

 

Anii '90 sunt din nou în tendințe. Cu ce vi se asociază această perioadă? Simțiți o schimbare în propriul comportament?

Un sentiment de nostalgie, mai ales când văd acele geci de piele, legginși, genți, pe care le purtam în anii '90, și care se bucurau de o popularitate colosală. Și-n acele timpul, la fel ca și-n prezent, eram o fire romantică, credeam în propriile vise. Cred că, de-a lungul anilor am devenit mai curajoasă, mai sârguincioasă, am grijă cui îi încredințez secretele mele, cred în prietenii mei, dar în rest, sunt aceeași. 

 

 

 

 

 

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE din luna iulie - august 2019! 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87630462646484