Februarie 08, 2021
Weekend dedicat iubirii. Minivacanță înainte de aniversarea relației
Weekendul presupune mici escapade. Cleopatra Straran și Edward Sanda exact asta au făcut. După ce au redus distanța Chișinău-București, cei doi îndrăgostiți au lăsat rutina din oraș și au evadat ... în natură.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au petrecut un weekend la munte. S-au cazat într-o pensiune din Munții Bucegi. De la balconul camerei lor au putut admira o priveliște, care îți taie respirația. Îndrăgostiții s-au gândit și la cei de acasă, așa că au făcut poze spre deliciul tuturor celor care îi admiră cu nesaț. 

Cledwiții, numele care îi reprezintă pe Cleopatra și Edward, au avut parte de surprize de proporții, atunci când au fost văzuți pe pârtie. Mai mulți adolescenți, care îi îndrăgesc s-au apropiat și le-au cerut poze. Le-o fi dat și autografe, de ce nu?! După ce și-au satisfăcut fanii, Cleo și Edy s-au dat cu săniuța, s-au pozat, au râs cu poftă, s-au sărutat. Altfel spus, au servit din dragostea lor imensă. 

Iubirea lor a ajuns și la noi. Pozele încărcate de amândoi exprimă atâta emoție. Așa cum ne-au obișnuit, atât Cleo, cât și Edy au inspirație pentru fiecare descriere a fotografiilor, pe care le încarcă. ”Ne-am trezit cu soare-n casă, zâmbete pe buze și muuultă iubire în suflete” este mesajul scris de Cleopatra la un selfie în care apar cei doi logodnici. 

Peste câteva zile, Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor sărbători un an de relație. Cei doi s-au logodit în  luna octombrie a anului trecut, în ziua când frumoasa interpretă a atins majoratul. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.2409312725067