Septembrie 29, 2022
Visul neîmplinit al lui Florin Piersic: "N-am avut această ocazie." Dezvăluirile marelui actor
Florin Piersic a vorbit, în cadrul unui interviu, despre cel mai mare regret al său. Marele actor a spus care este cel mai mare vis al său, vis pe care nu a reușit să și-l împlinească până în momentul de față.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Florin Piersic este unul dintre cei mai mari și cei mai iubiți actori din Romania. De-a lungul carierei, marele actor a avut numeroase roluri care l-a consacrat, a călătorit prin toată lumea și, de fiecare dată a avut parte experiențe de neuitat în locurile în care a ajuns.

Visul neîmplinit al lui Florin Piersic

Florin Piersic nu mai are nevoie de nicio prezentare. Nu există persoană, în România, care să nu fi auzit măcar o singură dată numele marelui actor. Deși mulți ar putea spune că Florin Piersic a trăit o viață de poveste și a făcut tot ce și-a dorit, iată că lucurile nu stau chiar așa. Marele actor a spus care este cel mai mare vis al său, vis pe care nu a reușit să și-l împlinească până în momentul de față.

"Visul meu a fost ca eu să joc Hamlet. L-a jucat Cozorici, l-a jucat Caramitru, l-au jucat mai mulți din actorii români. (...) Laurence Olivier, actorul vieții, vieții, vieților mele, regele artiștilor. (...) Nu există un actor mai mare ca el, eu sunt de acord. El a fost pentru mine o minune în tot ce l-am văzut. Visul meu a fost ca să joc, să apar lângă el, să-i sărut mâna. N-am avut această ocazie, în schimb am fost în sala în care el a jucat de foarte-foarte multe ori. Vorbesc de Aldwych Theatre din Londra", a declarat marele actor potrivit antena3.ro.

Materiale publicate cu eticheta: florin piersic

De asemenea, Florin Piersic a povestit și despre personalitățile importante pe care le-a întâlnit, printre care și ambasadorul României în Regatul Danemarcei și Islanda, Alexandru Grădinar, care i-a pregătit o surpriză și l-a dus la Helsingor, la palatul lui Hamlet.

Cinema-Florin-Piersic | Unica.md

Florin Piersic, despre relația cu Angela Similea

Florin Piersic a avut o viață de film, iar despre idila pe care marele actor ar fi avut-o cu Angela Similea s-au scris, de-a lungul anilor, pagini întregi. Cu toate astea, niciunul dintre ei nu a vrut să ofere mai multe detalii o bună perioadă de timp însă, în urmă cu doar câţiva ani, marele actor a vorbit despre povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de Angela Similea.

'Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari și era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă și dorită de toţi.
La început ne șicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai și pipăiam, pâna ne-am cuplat de tot. A fost o „lipitură” în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere'',
 a spus Florin Piersic, în urmă cu mai mulţi ani, potrivit informaţiilor din presă.

EXCLUSIV!!! Prima reacţie a lui Florin Piersic după ce Tatiana Iekel, prima  sa soţie, a murit! | Spynews.ro

Sursa - spynews.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8010425567627