Mai 27, 2020
Victor Slav a vorbit despre noua lui iubită. A prezentat-o deja familiei!
Victor Slav a reușit întotdeauna să păstreze discreția în privința vieții sale personale, chiar și în perioada în care a fost alături de Bianca Drăgușanu. Iată însă că, de opt luni de zile, carismaticul prezentator TV trăiește o poveste de dragoste alături de o blondă superbă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După ce s-a încheiat relația dintre el și Raluca Silea, care a durat 10 luni și a fost permanent în atenția presei, Victor Slav a decis să fie și mai discret în privința femeilor din viața lui, mai ales după divorțul de Bianca Drăgușanu. 

                                                                                                   

Totuși, Victor nu a reușit să-și ascundă prea bine noua poveste de dragoste, despre care sunt la curent și bunii lui prieteni Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, care au dosr cuvinte de laudă în adresa Elei.

                    

Fanii au sesizat că tânăra nu se abate de la tiparul pe care se pare că-l are fostul prezentator. Acesta iubește femeile cu forme, trecute pe la medicul estetician, înalte și cu ochii albaștri. Este cunoscut doar faptul că Ella lucrează ca hostess la o terasă de pe malul Dâmboviței.

                                                                 

Recent, relația celor doi a trecut la un nivel superior, Victor Slav confirmând, pentru cancan.ro că le-a prezentat-o pe iubita sa părinților lui.

'Ne înțelegem foarte bine. Am dus și încă ducem pandemia împreună. Avem planuri mari împreună. Trebuie să ne reinventăm și vrem să demarăm niște business-uri online. Da, am prezentat-o familiei. Este o relație normală. Familia mea o cunoaște. Încercăm să nu scoatem această relație în evidență. Ea este o fată normală și nu dorește să iasă în evidență”, a declarat Victor Slav.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3969266414642