Noiembrie 06, 2018
Vezi cum a felicitat-o Roman Burlaca pe Felicia Sîrbu de ziua ei!
Una din cele mai sexy prezentatoare de televiziune de la noi din țară, Felicia Sîrbu și-a sărbătorit aniversarea. Cu acest prilej, iubitul ei, regizorul Roman Burlaca i-a scris un mesaj emoționant în spațiul online.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Frumoasa, misterioasa și atrăgătoarea prezentatoare TV, Felicia Sîrbu și-a sărbătorit aniversarea. Actualul iubit al prezentatoarei, tânărul regizor Roman Burlaca a felicitat-o pe Felicia într-un mod inedit. Regizorul a făcut-o prin intermediul rețelelor de socializare postând un mesaj de emoționant: 

"La mulți ani, scumpa mea! Rar obișnuiesc să folosesc cuvântul Lady. Pentru că e una la un milion. Iar ție nu ezit să îți repet: Lady în tot sensul cuvântului. Mulțumesc pentru ceea ce ești, și pentru ceea ce mă faci să fiu".

 

 

Amintim că, Felicia Sârbu și Roman Burlaca formează un cuplu din luna ianuarie a anului curent. Cei doi au fost într-o vacanță de vis în Cannes, după care au evadat împreună la munte. Ei nu mai ascund relația lor, fiind în prezent unul din cele mai speciale și frumoase cupluri de la noi din țară. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81393527984619