Octombrie 16, 2024
Vârsta e doar un număr! Kate Moss, în vârstă de 50 de ani, și Carla Bruni, de 56 de ani, au debutat pe podiumul Victoria's Secret

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kate Moss, în vârstă de 50 de ani, și Carla Bruni, de 56 de ani, au debutat pe podiumul Victoria's Secret în cadrul primului show organizat la New York după o pauză de șase ani. Pentru aceste supermodele, care au devenit faimoase cu peste treizeci de ani în urmă, acesta a fost primul spectacol de acest fel din cariera lor. Alte debutante pe podium au fost Lila, fiica lui Kate Moss, Ashley Graham, Anok Yai, Paloma Elsesser și alte vedete.

Kate Moss a pășit pe scenă purtând o rochie din dantelă neagră cu o deschizătură, un body și aripi din pene, în timp ce Carla Bruni a strălucit într-un corset împodobit cu strasuri și un catsuit semi-transparent. Fosta Primă Doamnă a Franței purta aripi în formă de inimă, decorate cu franjuri.

Кейт Мосс/Фото: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret

Кейт Мосс/Фото: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret

Kate Moss, acum în vârstă de 50 de ani, a declarat pentru Vogue că nu s-a simțit niciodată o "fată Victoria's Secret" și nu s-a imaginat vreodată în rolul unui "înger". În anii '90, când show-ul devenea popular, Moss își susținea imaginea de fată rebelă: fuma pe podium, mergea la petreceri și avea o relație cu Johnny Depp. "Am văzut, desigur, fragmente din show-uri. Dar nu am fost niciodată o fată cu lenjerie... Nu am fost o fată Victoria's Secret."

Кейт Мосс/Фото: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret

Кейт Мосс/Фото: Slaven Vlasic/Getty Images for Victoria's Secret

Carla Bruni, în vârstă de 56 de ani, care s-a vindecat de cancer de sân acum cinci ani, a fost încântată să participe la spectacol. Supermodelul a mărturisit pentru Page Six că acesta ar putea fi „primul și ultimul” ei show Victoria's Secret.

„La vârsta mea?! Este foarte emoționant și copleșitor, într-adevăr. Să fii un 'înger' este foarte distractiv. Am aripi!” a spus Carla din culise. „Singurul lucru pe care îl regret este că nu este și soțul meu aici (fostul președinte al Franței, Nicolas Sarkozy). Ar fi făcut un atac de cord!”

Карла Бруни/Фото: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret

Карла Бруни/Фото: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret

Bruni a adăugat că, spre deosebire de „îngerii” care se antrenau intens și țineau diete stricte înainte de fiecare show, ea nu s-a pregătit în mod special pentru această apariție. Singurul lucru pe care îl face la vârsta ei este să consume mai puțin alcool, să facă sport și să își hidrateze pielea cu creme farmaceutice. „La 56 de ani trebuie să ai un stil de viață mult mai cumpătat. Nu beau mult: poate o dată pe lună. Cel mai important e să dormi mai bine și să faci mult sport.”

Карла Бруни/Фото: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret

Show-ul Victoria's Secret a revenit după șase ani în formatul său tradițional. În 2019, brandul de lenjerie a anunțat renunțarea la spectacole, pe fondul criticilor privind promovarea unor standarde de frumusețe stereotipale și lipsa diversității în privința formelor modelelor. Timp de câțiva ani, brandul a încercat să devină mai incluziv, dar acest lucru a afectat negativ vânzările. Astfel, compania a decis să revină la formatul inițial al show-urilor anuale, adăugând câteva modele plus-size în lineup

Лила Мосс/Фото: Slaven Vlasic/Getty Images for Victoria's Secret

Эшли Грэм/Фото: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret

Палома Эльсессер/Фото: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret

Анок Яй/Фото: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.005490064621