Octombrie 16, 2024
P. Diddy a publicat un mesaj direct din închisoare. Cui i s-a adresat

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Rapperul P. Diddy, acuzat de agresiune sexuală și trafic de persoane, a publicat un mesaj direct din închisoare. El și-a felicitat fiica, Love, care a împlinit doi ani. Diddy a postat pe Instagram fotografii împreună cu copilul, din relația cu fosta soție Dana Iran, precum și un videoclip în care fetița își sărbătorește ziua de naștere.

„La mulți ani, micuța Love. Tăticul te iubește”, a scris el.

Дочь Пи Дидди/Фото: личный архив

Пи Дидди с дочерью/Фото: личный архив 

Пи Дидди с дочерью/Фото: личный архив

Nu este clar dacă va putea să-și vadă fiica de ziua ei, însă mass-media relatează că are dreptul la o vizită din partea apropiaților. Revista People a menționat că rapperul a reușit să vorbească scurt la telefon cu familia și copiii săi.

Anterior, în mediul online s-au răspândit zvonuri conform cărora rapperul nu ar fi în realitate în închisoare, ci că în locul său ar fi fost arestat o dublură. Aceste speculații au apărut deoarece mai multe surse au înregistrat zboruri repetate ale avionului său privat.

Mama și cei șase copii ai rapperului P. Diddy au participat la audierea preliminară a cazului său, însă au fost huiduiți de mulțimea de critici la ieșirea din clădirea Tribunalului Federal din Districtul de Sud al New York-ului. De asemenea, mama rapperului a declarat anterior că se simte hărțuită și că îi este insuportabil să vadă scandalurile care-l implică pe fiul ei:

„Vă vorbesc astăzi ca o mamă devastată și profund întristată de acuzațiile aduse împotriva fiului meu, Sean Combs. Este sfâșietor să-l văd judecat nu pentru adevăr, ci pentru o poveste construită din minciuni”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3751890659332