Februarie 15, 2024
Usher s-a căsătorit în secret, după concertul de la Super Bowl. Cine e soția celebrului cântăreț
Usher și Jennifer Goicoechea au decis să se căsătoarească în secret după terminarea show-ului din pauza de la Super Bowl. Marele eveniment ar fi avut loc pe data de 11 februarie, în Las Vegas, așa cum relatează CNN, conform datelor de pe certificatul de căsătorie obținut de publicația internațională.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jennifer Goicoechea și Usher și-au unit destinele în mare secret. Cei doi au făcut schimbul jurămintelor la tunelul The Fast Lane de la Vegas Weddings, martora fiind Jonetta Patton, mama lui Usher, așa cum relatează revista People

Usher s-a căsătorit pe ascuns cu  Jennifer Goicoechea

La scurt timp după ce a fost susținut show-ul de la Super Bowl, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși împreună în Las Vegas - el a fost fotografiat purtând un inel de aur pe degetul inelar al mâinii stângi, îmbrăcat într-un smoking negru, deasupra căruia a pus o haină albă de blană, în timp ce ea optase pentru un costum alb, cu pantaloni.

usher si ennifer Goicoechea

Usher și partenera sa au devenit părinții a doi copii: Sovereign Bo, născută în anul 2020, și un fiu, Sire Castrello, născut în 2021. Usher mai are doi fii din căsnicia anterioară cu fosta soție, Tameka Foster: Usher V și Naviyd Ely, scrie click.ro

Baby No. 4! Usher's Girlfriend Debuts Baby Bump At iHeartRadio Music ...

„Putem confirma că Usher și Jennifer Goicoechea au făcut următorul pas în relația lor și s-au căsătorit duminică seara în Las Vegas, înconjurați de prieteni apropiați și de familie”, a declarat un reprezentant al artistului pentru CNN într-un comunicat.

„Amândoi așteaptă cu nerăbdare să continue să-și crească copiii împreună, înconjurați de dragoste și mulțumesc tuturor pentru urările de bine”, a mai precizat acesta.

Usher: „Vom fi unul în viața celuilalt” 

Usher și Jennifer Goicoechea / foto: social media 

Nu a trecut foarte mult timp de când cântărețul declara pentru revista People că iubirea este mult mai frumoasă atunci când întâlnești partenerul potrivit, în cazul lui fiind vorba despre Jennifer Goicoechea.

„Ascultă, când găsești pe cineva despre care știi că este un partener grozav, desigur că este o onoare și o plăcere să poți împărtăși viața cu cineva care vrea să o împartă cu tine și te iubește pentru cine ești”, a spus el.

Usher Raymond & GF Jenn Goicoechea Welcome Baby Girl Sovereign Bo ...

„Ne-am luat, evident, un angajament față de viață, pentru o viață împreună, datorită copiilor noștri”, a continuat Usher.

„Nu ar fi ciudat să ne căsătorim.” „Și vom fi unul în viața celuilalt până când vom muri, evident, pentru că avem ceva de împărtășit. Este frumos. Copiii noștri. Dar nu doar pentru asta. Chiar simt că am un partener uimitor pe care îl respect”, a mai spus cântărețul despre cea care i-a devenit soție. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82275438308716