Mai 03, 2023
Unde este Ben? Jennifer Lopez, ravisantă la Met Gala, dar singură
Putem spune cu mâna pe inimă că marele absent de la Met Gala 2023 este Ben Affleck, jumătatea din celebrul cuplu supranumit Bennifer. E adevărat, la cât de spectaculoasă a fost J Lo, probabil că l-ar fi stingherit din nou pe modestul său soț.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Este, cu siguranță, una dintre cele mai reușite apariții ale divei Jennifer Lopez. Actrița de 53 de ani culege roadele muncii sale mai abitir ca niciodată, în ultimii ani, scrie okmagazine.ro

Practic, de când s-a regăsit cu marea sa dragoste, în aprilie 2021, J Lo pare a fi de neoprit. Are nenumărate proiecte în desfășurare, scoate filme pe bandă rulantă și este o prosperă femeie de afaceri. Jennifer Lopez are o avere impresionantă din cariera artistică, dar și din afacerile pe care le derulează sau datorită contractelor de imagine ce-i rotunjesc serios veniturile.

Jennifer Lopez, Met Gala 2023

Jennifer Lopez la Met Gala 2023 (3) jpg

Nu putea lipsa această divă de la Met Gala, evenimentul din 1 mai care s-a desfășurat la New York și a strâns toată floarea cea mondenă a showbiz-ului american.

Jennifer Lopez la Met Gala 2023

Jennifer Lopez a îmbrăcat o elegantă rochie bicoloră, formată din fustă satinată roz pudrat și top negru ultradecoltat, cu vedere frontală la abdomenul bine lucrat la sală. Nu i-au lipsit mănușile negre lungi, un detaliu foarte elegant, inel spectaculos peste mănuși și tocă cu voal. Rochia Ralph Laurent a avut și trenă, iar Jennifer Lopez a intrat foarte bine în acest rol de femeie fatală, ce poate ușor să intimideze orice bărbat.

Jennifer Lopez, Met Gala 2023

Jennifer Lopez, Met Gala 2023

Jennifer Lopez, Met Gala 2023

Jennifer Lopez, Met Gala 2023

Pe soțul său nu, căci Ben Affleck a spus pas acestui eveniment și pare că actorul e decis să mai rărească aparițiile publice alături de diva sa soție, ca să nu se mai repete cumva vreun moment ciudat în genul celui de la Premiile Grammy, când Ben îmbufnat a devenit rapid meme pe toate rețelele de socializare.

Cum Met Gala de anul acesta îi este dedicată marelui designer Karl Lagerfeld, Jennifer Lopez a vorbit și ea despre legendarul creator de modă: ”Nu vreau să abuzez de termenul emblematic, dar da, Karl este emblematic în modă. Este uimitoare munca sa la Chanel, a păstrat brandul atât de fresh, a fost într-adevăr un geniu.”, și-a spus părerea J Lo în legătură cu Karl Lagerfeld.



citeste și
SQL exec time = 0.59142351150513