Noiembrie 02, 2023
Un luptător moldovean a devenit dublu campion mondial, la doar 11 ani, în Italia: „După multă muncă și lacrimi în sală noi am reușit”

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Un tânăr din Republica Moldova, la doar 11 ani, a devenit campion mondial în două categorii – K-1 și Muay Thai. Rezultatele au fost obținute la Campionatul Mondial „Unified World Championships”, care a avut loc în Italia. Titluri de campioni mondial, la aceeași competiție, au fost obținute și de alți doi moldoveni. Cu precizări în acest sens a venit președintele clubului sportiv Voievod ALPHA Ian Bîrnat, scrie newsmaker.md

Bîrnat a scris pe rețelele de socializare că „selecționata Federației Voievod, formată din 33 de sportivi dintre care 3 discipoli ai Clubului Voievod ALPHA, au revenit acasă cu rezultate excepționale de la Campionatul Mondial „Unified World Championships” care a avut loc în orașul Carrara, Italia, în perioada 25-29 octombrie”.

Potrivit lui Bîrnat, rezultatele sportivilor din Moldova sunt:

Șchiopu Dan: 

WTKA – K-1 Rules -72KG – Locul 1;

WTKA – K-1 LIGHT Rules -74KG – Locul 2.

Vozian Dorian:

WTKA – K-1 Rules -40Kg – Locul 1;

WTKA – MUAY THAI Rules -37Kg Locul 1;

WTKA – K-1 LIGHT Rules -40Kg Locul 2.

Gori Cătălin: 

WTKA – K-1 Rules -57Kg – Locul 1;

WTKA – MUAY THAI Rules -57Kg Locul 2.

După multă muncă, sudoare și lacrimi în sala sportivă noi am reușit! Vozian Dorian Campion Mondial în 2 categorii: K-1 -40Kg; Muay Thai -37Kg, la vârsta de 11 ani!”, a ținut să menționeze președintele clubului sportiv.

gallery images 

gallery images 

gallery images



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.62211394309998