Decembrie 17, 2020
Ultimele apariții stilate ale Melaniei Trump. Prima Doamnă e un FENOMEN
Melania Trump îşi continuă apariţiile în ţinute superbe, în ultima ei lună în care mai poartă denumirea oficială de Primă-Doamnă. Ultima dată a făcut senzație cu un pardesiu semnat de Diane von Furstenberg, în valoare de 2400 de dolari. Haina de un verde festiv a fost a sortată cu o pereche de pantofi în culoarea smaraldului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Părul ei într-o nuanţă de blond stins a fost coafat ca de obicei, cu mult bun gust, iar machiajul a fost, de asemenea, în nota ei obişnuită.

Astfel s-a prezentat la tradiționalul eveniment, în cadrul căruia prima doamnă citește copiilor bolnavi poveşti de Crăciun, în faţa unui brad amenajat la un spital din Washington. De data aceasta, din cauza pandemiei, doar doi micuți au asistat la această tradiţie a Primei Doamne, ceilalţi pacienţi vizionând-o pe aceasta din saloanele lor, cu ajutorul unui streaming live. 

Melania Trump a fost criticată de către internauţi pentru faptul că nu a purtat mască atunci când le-a citit celor doi copii aflaţi în audienţă, însă reprezentanţii spitalului au susţinut că aceştia se aflau la mai mult de trei metri distanţă de Prima Doamnă şi purtau mască, fiind, aşadar, în siguranţă.

Asta în condiţiile în care Melania a fost infectată cu Covid-19 în luna octombrie şi, ulterior, vindecată, presupunându-se că, în această situaţie, Prima Doamnă ar fi dezvoltat anticorpi. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3281846046448